US Open 2022

US Open 2022

Cei mai buni jucători de tenis sunt pregătiți să meargă pe terenurile dure ale Centrului Național de Tenis Billie Jean King din New York pentru US Open, ultimul Grand Slam din calendarul 2022. 

Reprezentantele Romaniei pe tabloul principal sunt Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cirstea,Gabriela Ruse si Jaqueline Cristian. Ana Bogdan,Alexandra Cadantu-Ignatik si Gabriela Lee nu au reusit calificarea pe tabloul principal fiind elimante din calificari.

US Open începe luni și continuă până pe 11 Septembrie, când va avea loc finala masculina. Finala feminină este programată pentru 10 Septembrie.

De trei ori campion la US Open, Novak Djokovic nu va juca la turneul din acest an dincauza regulilor SUA care impun ca vizitatorii internaționali să fie vaccinați împotriva coronavirusului. Djokovic a refezat constant sa se vaccineze.

Roger Federer, de cinci ori campion la US Open, care nu a mai jucat un Grand Slam de la Wimbledon în 2021, va lipsi de la US Open de anul acesta, deoarece continuă să se recupereze după operația la genunchi pe care a suferit-o anul trecut. In Aprilie , jucătorul de 41 de ani a spus că speră să revină pentru luna viitoare la Laver Cup, o competiție între echipe din Europa și din restul lumii. 

Cine sunt favoriții la câștigarea US Open?

Pe partea masculină, Medvedev este principalul favorit pentru a câștiga turneul american , urmat de Nadal, Alcaraz și Nick Kyrgios. Swiatek este favorita la feminin.

Ce primesc câștigătorii US Open?

Campionii la masculin și feminin la simplu de la US Open primesc fiecare 2,6 milioane de dolari dintr-un fond total de premii de simplu de 42,6 milioane de dolari, în timp ce vicecampionii primesc 1,3 milioane de dolari. Echipele câștigătoare de dublu masculin și feminin primesc fiecare 688.000 USD, în timp ce echipele de pe locul doi primesc 344.000 USD.

Câștigătorii la simplu primesc, de asemenea, trofee realizate de Tiffany & Co.

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.