Pontul zilei

Profită în fiecare zi de ponturi bune de la profesioniști! Echipa noastră specializată în ponturi pariuri  face analiza celor mai importante meciuri și echipe din sporturile de pretudindeni pentru a-ți oferi pontul zilei cu cele mai mari șanse de câștig. Vei găsi ponturi pentru pariuri 1x2, pronosticuri fotbal, tenis, baschet și multe predicții sigure care să te ajute să prinzi profitul maxim!

Pontul zilei

21-05-2024
Aarhus
Aarhus

1.72

Danemarca - Superliga - Gr.Campionat
Copenhaga
Copenhaga

Prognostic: 2 & Peste 1.5 goluri

Copenhaga, se confrunta cu o presiune uriasa pentru a obtine un rezultat pozitiv, in timp ce... Citeste mai mult...

Daniel F. Ban
Daniel F. Ban
Specialist
Istoric:

De ce să profiți de pontul zilei

În fiecare zi, tipserii noștri acoperă evenimentele momentului, dar și meciuri și competiții mai puțin cunoscute, fac analize sportive pe baza performanței echipelor, jucătorilor și cotelor oferite de casele de pariuri din România pentru a-ți veni în ajutor cu pontul zilei. Astfel, dacă ești puțin indecis sau nu mai ai inspirație pentru viitorul bilet, verifică această pagină și testează unul din aceste ponturi pariuri azi pentru a te convinge cât de pricepuți suntem!

Descoperă și biletul zilei  sau cota 2 !

Nu uita, pronosticurile oferite nu vin întotdeauna cu o șansă de câștig 100%, prin urmare există posibilitatea ca în anumite zile acestea să fie mai puțin norocoase, însă ceea ce dorim să îți oferim sunt predicții informate care au la bază ore de analiză și ani de experiență în sport din partea partenerilor noștrii și care se pot transforma, cu un pic de noroc, în biletul care îți aduce câștigul mult visat, cu multe zerouri.

Așadar, dacă ai încredere în pontul zilei propus de noi și vrei să-l testezi printr-un pariu pe bani reali, mai venim cu o veste bună! Pentru fiecare casă de pariuri online  am negociat cele mai bune oferte pe care să le revendici pentru a putea profita de ponturi pariuri azi.

Fie că ești un jucător nou sau unul cu experiență în domeniul pariurilor sportive suntem siguri că vei începe în avantaj cu pontul zilei în cursa pentru câștiguri. Credem cu tărie acest lucru pentru că orice pasionat trebuie, pe lângă noroc, să ia o decizie informată, iar aici vei găsi de fiecare dată analize de calitate, știri sportive  din industrie și păreri reale ale jucătorilor care au fost mulțumiți de experiența avută după ce s-au lăsat inspirați de ponturi pariuri pro.

Ce este pontul zilei?

Pontul zilei este pronosticul pe care îl gândim pe baza unei analize profesioniste în care avem cea mai mare încredere și pe care dorim să-l împărtășim cu toți jucătorii pasionați. În mare parte, ponturi pariuri azi vor fi oferite pentru sportul rege, însă vor fi și zile în care tipserii noștri vor publica predicții pariuri tenis, baschet, handbal și uneori competiții de renume internațional. În momentul în care publicăm ponturi azi avem în vedere profitul potențial, cotele echipelor sau randamentul jucătorilor, dar și performanța anterioară care poate prezice un rezultat corect.

Află ce cuprinde oferta Maxbet pariuri sportive sau Superbet pariuri online  și foloseșe un bonus sport pentru a paria pe pronosticul nostru!

Probabil că te întrebi acum cât de sigure sunt ponturi pariuri pro, iar răspunsul ți-l vom oferi în rândurile următoare. Orice parior știe că jocurile de noroc, inclusiv pariurile sportive, depind în cea mai mare parte de norocul jucătorului după cum intuim și din denumirea lor. Astfel, nu putem vorbi de o rețetă a succesului 100% pentru că aceasta nu există în domeniul gamblingului. La fel se întâmplă și în cazul ponturi pariuri azi. Chiar dacă noi depunem eforturi să oferim cele mai bune analize și predicții, există anumite riscuri care intervin.

Din acest motiv, recomandăm de fiecare dată, când alegi să pariezi un bilet la pariuri sportive sau când vrei să joci la casino să alegi o sesiune responsabilă, care să se încadreze în bugetul tău pentru a nu risca pierderi semnificative. Ca să te convingi de eficiența ponturilor nostre, este important să le treci și tu prin propriul filtru, iar când simți că ar putea fi câștigător să-ți încerci norocul. Pe termen lung, ponturi pariuri pro se pot dovedi mai mult decât norocoase și îți pot aduce un profit bun la anumite intervale de timp, iar acest lucru se va întâmpla dacă urmărești predicții pariuri regulat.

Ce tipuri de predicții pariuri oferim?

Pontul zilei cuprinde o analiză obiectivă a echipei sau jucătorilor pe bază de performanțe anterioare, cotă și rezultat propus având în vedere un profit potențial semnificativ. De asemenea, vei găsi și o casă de pariuri recomandată unde poți profita de bonusul de bun venit dacă este prima dată când pariezi sau de alte oferte speciale și astfel să-ți crești șansele de câștig. Când alegem operatorul de pariuri sportive avem în vedere cotele oferite, gama de sporturi oferite și cel mai important dacă promoția avantajoasă le aduce avantaje jucătorilor noștri.

Verifică pagina Bonusuri  și profită de cele mai noi oferte!

După cum am afirmat mai sus, ponturi pariuri azi pot fi sporturi diverse. De exemplu, pentru fotbal vei avea predicții pariuri 1x2, total goluri, pauză/final, cornere 1x2, total cartonașe, repriza cu cele mai multe goluri, cartonașe galbene 1.2, prima repriză cornere par/impar și multe alte opțiuni prin care îți transforma pariul în cel câștigător.

Pentru tenis, vom publica ponturi pariuri pro pe scor corect, număr de seturi, set câștigător, primul set/final, total game-uri, să câștige un set un anumit jucător sau pronosticuri mai speciale cum sunt orice set la zero, număr de game-uri în meci par sau impar și primul set/final.

FAQ despre predicții pariuri

⭐ Există pontul zilei sigur? ⭐

Ponturi pariuri oferite de echipa Pariuri Maraton constau în analize sportive din partea profesioniștilor pe un anumit sport și, deși de multe ori sunt câștigătoare, există și situații când acestea nu-ți vor aduce momentul de bucurie dorit. Nu uita că și pariurile sportive sunt considerate jocuri de noroc, prin urmare nu există 100% siguranța profitului.

⭐ Cum folosesc pontul zilei? ⭐

Dacă îți place unul din ponturi pariuri azi și vrei să afli mai multe despre pronosticul publicat selectează butonul Detalii Pont/Analiză meci și apoi, dacă te-am convins, dă click direct pe Joacă Pariul.

⭐ Pe ce sporturi sunt oferite ponturi pariuri? ⭐

În principal, vorbim de fotbal, însă tipserii noștri vor analiza și competiții din tenis, baschet, volei și alte evenimente importante pentru jucătorii noștri. Pronosticurile pot lua forma pontruri 1x2, pauză sau final, goluri asiatice, total goluri și multe altele.

⭐ Pot revendica un bonus pentru ponturi pariuri sportive? ⭐

Sigur că da! Pontul zilei poate fi revendicat împreună cu un bonus la una dintre casele de pariuri partenere, astfel asigurându-ți mai multe oportunități de câștig. Pe de-o parte ai posibilitatea ca pontul zilei să fie norocos, iar pe de alta să joci cu bani din partea operatorului după dublarea depunerii. 

Citește și despre:

👉 Verificare bilet Superbet 

👉 Unibet pariuri sportive 

👉 Superbet înregistrare pas cu pas 

👉 Bonus fără depunere Maxbet 

Case de pariuri recomandate

BONUS 900 LEI
BONUS 600 LEI
1000 RON, 444 Rotiri Gratuite + 50 RON pentru Loterii
BONUS 500 LEI
BONUS 500 LEI
FREEBET 300 LEI + 200 Rotiri Cash
BONUS 500 LEI