Ce echipe s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor?

Ce echipe s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor?

111 Rotiri Gratuite la Hot to Burn 🚨 Fără Depunere 🚨 🔱 Rotirile sunt pe miza de 0.20 lei 🔱

În două nopți interesante de fotbal, numărul de echipe s-a redus de la opt echipe până patru în Liga Campionilor 2022/23. Sferturile de finală au mers mai mult sau mai puțin așa cum era de așteptat și acum așteptăm cu nerăbdare două duble semifinale fabuloase pentru a decide cine ajunge în finala UEFA de la Istanbul. Să vedem ce s-a întâmplat și ce a rămas notat din duelurile anterioare.

+++ Beneficiezi de pachetul de Bun Venit : 250 Rotiri Gratuite la Little Gem 🍯 + 2500 LEI Bonus

Ce echipe s-au calificat în semifinalele UCL?

Real Madrid a intrat marți în sferturile de finală retur cu scopul de a trece în semifinale pentru a 15-a oară în epoca Ligii Campionilor și tocmai asta a făcut. Chelsea, având un sezon dezastruos, în ciuda faptului că a cheltuit foarte mult, a rezistat, dar pană la urmă a fost taxată de două ori de Rodrygo. Asta a făcut ca scorul total să fie 4-0 pentru campionii în exercițiu. În celălalt meci de marți, cea mai bună echipa din Serie A, Napoli, au pierdut calificarea acasă, în fața celei mai bun echipe din Italia în Europa, AC Milan, îndreptându-se spre o semifinala în care nu au mai fost de ceva timp.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Miercuri, a fost rândul celor de la Manchester City să păstreze avantajul din prima manșă și, în ciuda unor jocuri impresionante, uneori dominante ale celor de la Bayern, dar zgomotooasa mulțime germană a fost redusă la liniște în repriza a doua cu de un gol al lui Haaland care a dus scorul general la 4-0 . Înainte de acest gol, starul norvegian ratase un penalty, iar mai târziu Kimmich i-a arătat cum se înscrie de la 11 metri pentru a restabili egalitatea, dar calificarea nu a fost niciodată pusă la îndoială. La Milano, Inter a început cu un avantaj de 2-0 și alte trei goluri marcate pe teren propriu i-a făcut pe italieni să se bucure de o noapte relativ confortabilă. Două goluri tarzii ale celor de la Benfica au echilibrat partida, dar calificarea era deja jucată.

Image

REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE

Când se joacă semifinalele Ligii Campionilor?

Prima manșă se va juca după cum urmează:

  • Real Madrid vs Manchester City: marți, 9 mai
  • Milan vs Inter: miercuri, 10 mai

Manșa secundă se va juca după cum urmează:

  • Inter - Milan: marți, 16 mai
  • Manchester City vs Real Madrid: miercuri, 17 mai

Când și unde este finala Ligii Campionilor 2022/23?

Finala Ligii Campionilor 2022/23 se va disputa pe Stadionul Olimpic Atatürk din Istanbul, Turcia, sâmbătă, 10 iunie 2023 

🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.