UEFA Confirma Extinderea Selectiilor pentru EURO 2024

UEFA Confirma Extinderea Selectiilor pentru EURO 2024

Schimbare in Selectii

UEFA a anuntat ca echipele nationale vor putea numi selectii de pana la 26 de jucatori pentru Campionatul European din 2024, care va avea loc in aceasta vara.

Aceasta schimbare a fost introdusa si la editia precedenta a competitiei, in contextul pandemiei COVID-19, si a fost ratificata din nou de catre UEFA.

🍭100 Free Spins la Sugar Rush🍬

💰 Profită acum de 100 Rotiri Gratuite la înregistrare, după verificarea contului! 💰

Ia bonusul acum!

L1193408W001140

Consultari cu Selectionerii

Decizia vine dupa consultari cu selectionerii, inclusiv cu Gareth Southgate, antrenorul echipei nationale a Angliei.

Schimbarea le ofera antrenorilor mai multa flexibilitate si le permite sa includa in lot jucatori care pot fi incerti din punct de vedere fizic.

Libertatea Selectiei

Cu toate acestea, selectionerii nu sunt obligati sa numeasca 26 de jucatori, avand libertatea de a alege intre un minim de 23 si un maxim de 26 de jucatori pentru turneu.

Aceasta masura poate fi de ajutor in cazul unor accidentari sau probleme de forma care pot aparea in timpul competitiei.

888 Rotiri Gratuite la 🏺Rise of RA Clover Change + 24 Lei Pariu Gratuit⚽

Intra pe BETANO cu codul 888SPINS și primesti 888 Rotiri Gratuite la Rise of Ra Clover Change, plus un bonus de 24 Lei pentru pariuri

Ia bonusul acum!

L1170664W000663

Debutul Competitiei

Euro 2024 va incepe cu un meci intre gazda Germania si selectionata Scotiei.

Echipele nationale trebuie sa isi prezinte listele finale de jucatori pana la 7 iunie, cu sapte zile inainte de startul competitiei, conform cerintelor UEFA.

Decizia UEFA de a permite selectii mai mari pentru EURO 2024 ofera selectionerilor oportunitatea de a aborda turneul cu un numar mai mare de jucatori, oferind astfel mai multa siguranta in cazul unor probleme neprevazute.

350 Rotiri Shining Crown Fara Depunere +700 Rotiri Gratuite la Sugar Rush

🎯 Beneficiază de 350 Rotiri Gratuite la Shining Crown + 700 Rotiri Gratuite la Sugar Rush! 🚨Cod Bonus : K_COROANE350 🚨

Ia bonusul acum!

L1160661W000651

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.