Transferuri Live | 15 iulie 2023

Transferuri Live | 15 iulie 2023

👑 50 Rotiri Gratuite la Shining Crown 👑 🎯 Bonusul este Fără Depunere 🎯 +++ 720 Rotiri Gratuite + 2800 Lei Bonus la Depunere 🎁

Bun venit pe secțiunea PariuriMaraton.ro dedicată pieței de transferuri de astăzi, 15 iulie 2023! Este o zi importantă în istoria transferurilor și Premier League va fi din nou în prim-planul acțiunii. Este o zi importantă din punct de vedere al transferurilor și Premier League va fi din nou în prim-planul acțiunii.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Lukaku NU va mai continua la Inter

Imaginea articolului: 🔴Autorizări LIVE: Declan Rice, Vallejo, Lukaku și multe altele...

Clubul Inter Milan renunță în cele din urmă la negocieri pentru transferul jucătorului belgian, având în vedere interesul manifestat de jucător de a se alătura celor de la Juventus Juventus ar fi dispusă să urmeze această cale doar în cazul în care Vlahovic ar părăsi clubul. În același timp, Chelsea, care deține drepturile federative ale jucătorului, așteaptă să vadă cum vor evolua lucrurile, în ciuda interesului venit din Arabia.

OFICIAL: Se confirmă cel mai scump transfer al unui fotbalist britanic

Vestea oficială a venit: Arsenal a finalizat transferul lui Declan Rice, devenind astfel cel mai scump fotbalist britanic din istoria sportului. Acest transfer reprezintă și cea mai scumpă achiziție din istoria clubului Arsenal. Antrenorul Mikel Arteta l-a prezentat pe Rice în sala de discuții tehnice, alături de ceilalți coechipieri ai săi.

Imaginea articolului: 🔴Autorizări LIVE: Declan Rice, Vallejo, Lukaku și multe altele...

OFICIAL: Real Madrid l-a împrumutat pe Vallejo la Granada

Real Madrid și Granada au încheiat oficial înțelegerea pentru împrumutul lui Jesús Vallejo pentru un sezon. Acesta va evolua la Granada în următorul sezon. În același timp, există speculații că următorul jucător care ar putea părăsi Real Madrid este Álvaro Odriozola. Transferul său nu a fost încă oficializat, dar există discuții în acest sens.

Imaginea articolului: 🔴Autorizări LIVE: Declan Rice, Vallejo, Lukaku și multe altele...
 

West Ham confirmă: Rice părăsește clubul

Într-o declarație oficială postată pe contul lor de Twitter, West Ham United a confirmat plecarea lui Declan Rice de la club. În același timp, Arsenal a oficializat sosirea lui Rice, într-un transfer în valoare de 100 de milioane de euro, plus 5 milioane de euro în variabile. Acest transfer stabilește un nou record pentru un fotbalist britanic și reprezintă și un record pentru o semnătură la Arsenal. West Ham a dorit să obțină o sumă semnificativă pentru vânzarea jucătorului lor de top.

Imaginea articolului: 🔴Autorizări LIVE: Declan Rice, Vallejo, Lukaku și multe altele...
 
👑 Elite Slots - 50 Rotiri Gratuite la Shining Crown , fără depunere! 👑

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.