Tottenham ar fi interesată să îl achiziționeze pe Romelu Lukaku

Tottenham ar fi interesată să îl achiziționeze pe  Romelu Lukaku

350 Rotiri Gratuite la Shining Crown 👈 Fără Depunere, la verificarea contului 🍬 700 Rotiri Gratuite la Sugar Rush pe 1 Leu 🍬 👈 cu o depunere minima de 50 Lei

🚨 Cod Bonus : K_COROANE350 🚨

Conform presei, Tottenham ar fi intrat și ea în cursă pentru transferul atacantului Romelu Lukaku de la Chelsea, rivalizând astfel cu Juventus. Belgianul a fost exclus din lot la Chelsea de noul antrenor Pochettino.

Deși Juventus rămâne interesată, conform surselor Tottenham l-ar putea sufla pe Lukaku de sub nasul torinezilor. Spurs tocmai l-a vândut pe starul Kane la Bayern Munchen și ar avea fondurile necesare pentru a-l aduce pe Lukaku.

BONUSUL ESTE AICI:

Rămâne de văzut cum se va rezolva situația lui Lukaku, dat afara de Chelsea. Juventus nu mai este singura pretendentă, dar interesul pentru atacantul belgian se menține puternic. Va fi o luptă intensă pentru semnătura sa.

Tottenham caută înlocuitor pentru Harry Kane și l-a adăugat pe Lukaku pe lista țintelor, intrând astfel în competiție cu Juventus. Englezii ar dori să semneze direct un înlocuitor pentru Kane după transferul său la Bayern.

✅ REVENDICĂ ACUM 77 ROTIRI GRATUITE ✅

Juventus și Chelsea au întâmpinat dificultăți în negocierile de schimb Lukaku - Vlahovic, neputând ajunge la un acord privind evaluările. Tottenham ar fi dispusă să ofere o sumă mai mică pentru Lukaku decât cer londonezii.

Rămâne de văzut cum se va rezolva situația atacantului belgian, dorit atât de Juventus cât și de Tottenham. Lupta se anunță strânsă pentru semnătura sa.

🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲

 Maxbet - 350 Rotiri Gratuite la Shining Crown | Fără Depunere

>>> VREAU BONUSURI FĂRĂ DEPUNERE <<<

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.