Sărbătoarea de 100 de ani a Rapidului a început - Știri

Sărbătoarea de 100 de ani a Rapidului a început

👑 350 Rotiri Gratuite la Shining Crown 👑 👈 Fără Depunere, la verificarea contului 🍬 700 Rotiri Gratuite la Sugar Rush pe 1 Leu 🍬 👈 cu o depunere minima de 50 Lei

🚨 Cod Bonus : K_COROANE350 🚨

Fanii au început să vină la sărbătoare

Fanii Rapidului au început să se adune pe Calea Giulești, între Podul Grant și strada 9 Mai, începând cu ora 10:00. Aici sunt organizate diverse activități pentru a marca sărbătoarea de 100 de ani a clubului. Suporterii pot participa la evenimente speciale, se pot bucura de mâncare și băuturi, și pot urmări pe ecrane uriașe imagini din interiorul stadionului. Este un moment special pentru fanii Rapidului, care se pot aduna într-un loc dedicat și să sărbătorească împreună acest moment important în istoria clubului lor.

🎁 BONUSUL ESTE AICI: 🎁

Chiar dacă este o sărbătoare, se asigură prezența unui număr mare de oameni de ordine pentru a se asigura că evenimentul se desfășoară în siguranță și fără incidente. Controalele amănunțite sunt efectuate la intrare, inclusiv pentru cei mai mici suporteri ai Rapidului, pentru a asigura un mediu sigur și prietenos pentru toți participanții. Aceste măsuri de securitate sunt esențiale pentru a oferi fanilor o experiență plăcută și pentru a evita orice situații nedorite.

Dineu de gală pentru Rapid. Cine au fost invitații de marcă

La dineul oficial al centenarului Rapidului, patronul clubului, Dan Șucu, a ales să întâmpine invitații într-un costum special în culorile caracteristice ale clubului, alb și vișiniu. Această inițiativă a evidențiat angajamentul și pasiunea sa pentru echipă, arătându-și susținerea și devotamentul față de valorile și tradițiile Rapidului. Prin această apariție distinctivă, Dan Șucu a adus un omagiu clubului și a contribuit la atmosfera festivă a evenimentului.

La dineul oficial al centenarului Rapidului, printre invitați s-au numărat personalități de marcă din lumea fotbalului, atât jucători cât și antrenori și alte persoane importante legate de club. Aceștia includ nume precum Adrian Mutu, Robert Niță, Cristiano Bergodi, Cesinha, Viorel Moldovan, Ionuț Rada, Dorel Mutică, Adrian Iencsi, Alexandru Ioniță I, Bogdan Lobonț, Ilie Dobre, Felicia Filip, Daniel Niculae și Bogdan Vasiliu. Prezența lor la acest eveniment a adăugat un plus de prestigiu și a creat un cadru special în care sărbătoarea centenarului a fost marcată într-un mod memorabil.

✅ REVENDICĂ ACUM 77 ROTIRI GRATUITE ✅

Sărbătoarea centenarului Rapidului a adus o serie de surprize și momente speciale pentru suporterii clubului. Una dintre acestea a fost punerea în circulație a garniturii de metrou "Rapid 100", care a captat atenția oamenilor la stația Crângași, situată în apropierea stadionului Giulești. Garnitura de metrou a fost decorată cu imagini reprezentative din istoria clubului, evidențiind culorile și simbolurile distinctive ale Rapidului, aducând astfel un omagiu bogatei moșteniri a echipei.

Toate biletele pentru evenimentul de sărbătorire a celor 100 de ani ai Rapidului au fost vândute în totalitate, confirmând astfel entuziasmul enorm al fanilor. De asemenea, Calea Giulești va fi închisă începând cu ora 10:00 pentru a asigura desfășurarea în siguranță a petrecerii care va avea loc de la ora 18:00.

🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲

👑 Maxbet - 350 Rotiri Gratuite la Shining Crown | Fără Depunere 👑

>>> 💰 VREAU BONUSURI FĂRĂ DEPUNERE 💰<<<

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.