Lukaku anunta transferul la AS Roma

Lukaku anunta transferul la AS Roma

👸 120 Rotiri Gratuite la Power of Thor 👸 📣 Fără Depunere și Fără Rulaj 📣 Rotirile sunt pe miza de 0.20 lei

Jucătorul belgian a fost considerat în plus de către Chelsea, la numai doi ani de când a fost adus de la Inter Milano, într-o tranzacție de aproape 100 de milioane de lire sterline, și este acum în căutarea unui nou club, înainte de închiderea perioadei de transfer, vineri.

Chelsea dorea să recupereze o parte din costurile de transfer și a primit o ofertă de 40 de milioane de lire sterline pentru Lukaku din partea unui club din Arabia Saudită, însă atacantul a respins propunerea de a se muta în Orientul Mijlociu. Juventus și-a manifestat, de asemenea, interes, dar condiționat de aducerea lui Dusan Vlahovic de către Chelsea, și oferirea unei sume de bani.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Chelsea, cu reticență, l-a făcut pe Lukaku disponibil pentru împrumut, iar Jose Mourinho, fostul antrenor al celor de la Chelsea, a acționat rapid, iar acum atacantul a confirmat această mutare.

Discutând cu publicația belgiană Het Laatste Nieuws, la un turneu de tineret unde fiul său participa, Lukaku a declarat: "Am emoții legate de debutul fiului meu, voi pleca la Roma duminică pentru a semna".

REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE

Aceasta va fi a treia oară când Mourinho și Lukaku vor colabora.

Lorenzo Pellegrini, căpitanul Romei, a fost rezervat în legătură cu această tranzacție când a fost intervievat de DAZN sâmbătă: "Nu știu sigur dacă va veni Lukaku, dar sunt oameni care lucrează pentru ca acest lucru să se întâmple. Când se va finaliza, atunci vom vedea, altfel este ca și cum am discuta despre oricare alt jucător din lume".

🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲

👸 Las Vegas - 120 Rotiri Gratuite la Power of Thor 👸

>>> PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI <<<

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.