Retragerea unui campion - Știri

Retragerea unui campion
 • Roger Federer și-a anunțat retragerea din tenis într-o scrisoare joi.
 • Campionul de 20 de ori de Grand Slam a făcut referire la accidentările și operațiile sale în anunț.
 • Federer, originar din Elveția, are 41 de ani și cariera sa profesională s-a întins pe 24 de ani. 
 • 🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲    

  Legenda tenisului Roger Federer și-a anunțat joi retragerea din sport, după o carieră de 24 de ani, a anunțat jucătorul elvețian într-o scrisoare postată pe Twitter.

  Federer a spus că Laver Cup de la Londra de săptămâna viitoare va fi ultimul său eveniment ATP. S-a confruntat cu mai multe răni și intervenții chirurgicale și spune că își cunoaște „capacitățile și limitele corpului”. A postat o inregistrare cu el însuși citind scrisoarea. 

  „Tenisul m-a tratat mai generos decât aș fi visat vreodată și acum trebuie să recunosc când este timpul să-mi pun capăt carierei competitive”, a scris Federer. „Voi juca mai mult tenis, desigur, dar nu în Grand Slam sau în turneu.” 

  El deține recordul pentru cele mai multe săptămâni consecutive pe locul 1 cu 237, si cel mai în vârstă jucător care s-a clasat pe locul 1, la 36 în 2018. În vârstă de 41 de ani, este de 20 de ori campion de Grand Slam. A jucat peste 1.500 de meciuri, timp în care ATP înregistrează 11.478 de ași. 

  „Este o decizie dulce-amăruie, pentru că îmi va lipsi tot ce mi-a dat tenisul”, a scris Federer. „Dar, în același timp, sunt atât de multe de sărbătorit. Mă consider unul dintre cei mai norocoși oameni de pe Pământ.” 

  A devenit profesionist în adolescență și a stabilit rivalități de poveste împotriva altor mari jucatori precum Rafael Nadal și Novak Djokovic. 

  În scrisoarea emoționantă, i-a mulțumit soției sale Mirka, părinților, surorii și echipei sale de afaceri. Federer se laudă cu peste 130 de milioane de dolari câștiguri din intreaga sa carieră. Sponsorii săi includ Wilson, Rolex, Mercedes-Benz, Uniqlo, Moet Hennessey și Credit Suisse. 

  La US Open de la sfârșitul lunii august, el a făcut referire la posibilitatea retragerii sale, spunând că este „aproape timpul să se retragă – dar nu încă”. După aceea, și-a revizuit declarația ca „o glumă totală” 

  Federer nu și-a declarat planurile după pensionare, dar a încheiat scrisoarea, scriind: „În sfârșit, facand referire la jocul de tenis: te iubesc și nu te voi părăsi niciodată”. 

  🎰 567 Rotiri Gratuite(289 Rotiri Book of Ra Deluxe si 278 Rotiri la Lucky's Charm Deluxe) 🎰 

  ✅ REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE ✅   

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.