Real a anunțat ca Pérez va continua în functia de presedinte

Real a anunțat ca Pérez va continua în functia de presedinte

🎲 133 Rotiri Gratuite la Harlequin Dice 🎲 📣 Fără Depunere 📣

Cod Bonus: 133DICE

Clubul Real Madrid a anunțat oficial că Florentino Pérez va continua în funcția de președinte al grupării madrilene. Contractul actual al lui Pérez expiră în 2025, iar conducerea a confirmat că actualul președinte își va prelungi înțelegerea și va rămâne în fruntea clubului și după această dată. Florentino Pérez este președintele lui Real Madrid din anul 2000, cu excepția unei pauze între 2006-2009. Sub conducerea sa, galacticii au câștigat 5 trofee Champions League și nenumărate alte titluri. Oficialii madrileni au subliniat că Pérez va continua planurile ambițioase de dezvoltare ale clubului atât pe plan sportiv, cât și economic. Astfel, una dintre figurile emblematice din istoria recentă a Realului va rămâne la cârma grupării și în următorii ani.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Zilele trecute au circulat zvonuri în mediul online conform cărora Florentino Pérez, în vârstă de 76 de ani, se gândește să se retragă din funcția de președinte al lui Real Madrid. Totuși, clubul a emis sâmbătă un comunicat prin care a respins aceste speculații. Conducerea grupării Real Madrid a subliniat prin declarația dată publicității că Florentino Pérez va continua ca președinte și își va prelungi contractul care expiră în 2025. Astfel, una dintre figurile emblematice din istoria recentă a clubului va rămâne în continuare la cârma echipei pentru a duce mai departe planurile de dezvoltare pe multiple planuri.

REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE

Declarația oficială dată publicității de Real Madrid pentru a respinge zvonurile privind retragerea lui Florentino Pérez a enumerat două motive principale:

1. Zvonurile conform cărora Pérez se retrage sunt "categoric false" și provin din interese care nu au legătură cu realitatea.

2. Pérez își va continua mandatul de președinte și își va prelungi contractul după 2025, când expiră actuala înțelegere.

Astfel, conducerea madrilenă a subliniat clar că una dintre figurile emblematice ale clubului în ultimele două decenii va rămâne în continuare în funcție pentru a-și duce la îndeplinire planurile și proiectele inițiate.

🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲

La viitoarea Adunare Generală a Membrilor Reprezentanți ai clubului Real Madrid nu va exista niciun punct pe ordinea de zi referitor la discutarea sau schimbarea numelui echipei Real Madrid. Prin urmare, conducerea grupării a subliniat atât faptul că Pérez își va continua mandatul, cât și că nu este luată în calcul o eventuală schimbare a denumirii clubului, așa cum s-a speculat în unele medii. Astfel, Real Madrid respinge ferm toate zvonurile apărute recent cu privire la viitorul președinte și la identitatea echipei.

>>> PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI <<<

🎲 Conti Cazino - 133 Rotiri Gratuite la Harlequin Dice 🎲

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.