Preliminariile Euro 2024

Preliminariile Euro 2024

UEFA a anuntat programul grupelor din preliminariile pentru Campionatul European care va avea loc in Germania. Meciurile din grupele preliminariilor EURO 2024 se vor desfasura in perioada martie - noiembrie 2023 de unde se vor califica primele doua clasate din fiecare grupa la care se vor adauga alte trei reprezentative decise in urma playoff-urilor din Liga Natiunilor. Tricolorii vor debuta in data de 25 martie, in deplasare cu Andorra, iar ultimul meci va fi disputat acasa contra Elvetiei.

 Programul Romaniei la preliminariile pentru EURO 2024:

25 Martie 2023                                                           

Ora 21:45 I Anadorra - ROMANIA                            

28 Martie 2023                                                      

Ora 21:45 I ROMANIA - Belarus                               

16 Iunie 2023                                                             

Ora 21:45 I Kosovo - ROMANIA                                

19 Iunie 2023                                                              

Ora 21:45 I Elvetia - ROMANIA    

9 Septembrie                             

Ora 21:45 I ROMANIA - Israel         

 

12 Septembrie 2023 

Ora 21:45 I ROMANIA - Kosovo 

12 Octombrie 2023 

Ora 21:45 I Belarus - ROMANIA 

15 Octombrie 2023 

Ora 21:45 I ROMANIA - Andorra 

18 Noiembrie 2023 

Ora 21:45 I Israel - ROMANIA 

21 Noiembrie 2023 

Ora 21:45 I ROMANIA - Elvetia 

 

 

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.