Pochettino va deveni antrenorul principal al celor de la Chelsea

Pochettino va deveni antrenorul principal al celor de la Chelsea

100 Rotiri Gratuite la Sweet Bonanza +++ la depunere 680 Rotiri Gratuite + 2200 Lei Bonus

Chelsea a fost în căutarea unui nou antrenor principal după ce l-a concediat pe Graham Potter la începutul lunii aprilie. Frank Lampard a preluat temporar rolul de manager interimar, dar acum părăsește clubul. Această situație a deschis ușa pentru venirea unui nou antrenor principal. Mauricio Pochettino, va prelua rolul de antrenor principal la 1 iulie, după ce a fost șomer de când a părăsit Paris Saint-Germain vara trecută. Această mișcare ar putea aduce o nouă perspectivă și stil de joc la echipa londoneză.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI ⬇️

Argentinianul în vârstă de 51 de ani, Mauricio Pochettino, revine în Premier League după experiențele anterioare la conducerea celor de la Tottenham și Southampton. El îi va succeda definitiv pe Graham Potter în funcția de antrenor principal la Chelsea. Potter a fost demis la începutul lunii aprilie după o perioadă scurtă de mai puțin de șapte luni în fruntea echipei.

✅ REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE ✅

După perioada sa ca manager interimar, Frank Lampard a părăsit clubul Chelsea. Lampard a condus echipa pe o bază temporară până la sfârșitul sezonului, dar clubul a decis să caute un nou antrenor principal. Mauricio Pochettino nu va veni singur la Chelsea, ci va fi însoțit de un stafful său. Jesus Perez, Miguel d'Agostino, Toni Jimenez și Sebastiano Pochettino vor face parte din echipa tehnică a lui Pochettino pe Stamford Bridge.

🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲

Chelsea, cu toate resursele sale financiare, a avut un sezon dezastruos în Premier League. Cheltuielile lor masive în transferuri nu s-au tradus în rezultate pe teren, iar echipa a terminat pe un dezamăgitor loc 12 în clasament. Performanța sub așteptări poate fi atribuită mai multor factori, inclusiv managementului tehnic, adaptării jucătorilor la stilul de joc și competitivității crescute din Premier League. Este clar că investițiile financiare nu asigură succesul garantat și Chelsea trebuie să reflecteze și să ia măsuri pentru a se reconstrui și a reveni în vârful clasamentului. Chelsea nu a câștigat niciun trofeu în acest sezon și nici nu va juca în competițiile europene în sezonul următor.

>>> PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI <<<

Mauricio Pochettino a fost demis de Paris Saint-Germain vara trecută, după o perioadă de 18 luni la conducerea echipei. În timpul mandatului său, el a obținut titlul Ligue 1 în 2022 și a câștigat Cupa Franței cu un an înainte. Mauricio Pochettino va începe noul său rol la Chelsea pe 1 iulie 2023, semnând un contract pe o perioadă de doi ani, cu opțiunea clubului de a-l prelungi cu încă un an. Co-directorii sportivi ai clubului, Laurence Stewart și Paul Winstanley, și-au exprimat încrederea în experiența și calitățile lui Pochettino, precum și în abordarea sa tactică și angajamentul față de dezvoltare. Ei sunt convinși că Mauricio va aduce o valoare semnificativă și va contribui la succesul continuu al clubului.

 Winner - 100 Rotiri Gratuite la Sweet Bonanza  Fără Depunere

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.