Osimhen vrea sa actioneze in justitie pe Napoli

Osimhen vrea sa actioneze in justitie pe Napoli

Tensiunile cresc între Osimhen și Napoli

Divergențele dintre echipa Napoli și atacantul lor, Victor Osimhen, par să se accentueze. După o serie de incidente, fotbalistul se gândește serios la inițierea unei acțiuni legale împotriva clubului său.

În contextul unei partide recente cu Bologna, unde Osimhen a ratat un penalty, acesta a avut un schimb tensionat cu antrenorul său, Rudi Garcia, după ce a fost scos de pe teren. Cu toate acestea, cea mai mare polemică s-a creat în jurul unui videoclip postat de Napoli pe platforma de socializare TikTok, în care părea să se râdă de ratarea atacantului. Acesta a fost ulterior retras, dar nu înainte de a stârni un val de critici și nemulțumiri.

Agentul lui Osimhen, Roberto Calenda, nu a ezitat să-și exprime indignarea pe rețelele sociale, subliniind caracterul inacceptabil al acțiunilor clubului: "Actul comis pe profilul oficial al celor de la Napoli pe TikTok este inadmisibil. Videoclipul care îl ridiculiza pe Victor a fost publicat și apoi, după o perioadă de timp, retras", a menționat Calenda.

A continuat, subliniind consecințele negative asupra imaginii jucătorului: "Această acțiune a cauzat daune semnificative lui Victor și se adaugă la nenumăratele agresiuni mediatice și dezinformări la care a fost supus în ultima vreme."

Avertizând cu privire la posibilele repercusiuni legale, agentul a adăugat: "Avem în vedere măsuri legale și alte inițiative pentru a-l apăra pe Victor în această situație."

Drept răspuns la această situație tensionată, Osimhen a făcut un gest simbolic pe rețelele sociale, ștergând toate postările în care apărea îmbrăcat în echipamentul lui Napoli de pe contul său de Instagram.

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.