Noul Betano Master revine în forta din luna octombrie - Știri

Noul Betano Master revine în forta din luna octombrie

Îndrăgitul campionat de predicții Betano Master este relansat de Betano începând cu data de 3 octombrie 2023  pentru mai multe evenimente fotbalistice, iar cei mai inspirați dintre jucători se vor duela de la distanță pentru un premiu de jumătate de milion de lei.

Ce este Betano Master?

Cu Betano Master poți deveni un adevărat maestru al predicțiilor dacă reușești să aduni 30 de răspunsuri corecte consecutive și să-ți adjudeci un premiu de nu mai puțin de 500.000 de lei! Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pentru cele mai tari partide de fotbal ale zilei, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege două pronosticuri pentru fiecare meci, de exemplu se poate oferi un pronostic pentru ”gol până în minutul 30”, iar apoi ”echipa să marcheze în repriza a doua”.

Cum se joacă Betano Master

Fiecare meci din Betano Master beneficiază de patru tipuri de pronosticuri posibile, vizibile pe site în cadrul modului de concurs. Selecția completă de pronosticuri  va fi disponibilă în ziua meciului. Poți alege dintre acestea câte două, pe site sau în aplicația Betano, în ziua meciului.

Tipurile de pronosticuri disponibile în cadrul concursului sunt următoarele, fără a exista o limitare doar la acestea: ambele echipe marchează, o echipă să marcheze într-o anumită repriză, să se înscrie un gol până la un anumit minut sau după un anumit minut din meci et. Acestea sunt doar câteva dintre exemplele de pronosticuri pe care jucătorii sunt provocați să le aleagă în cadrul  Betano Master, în tentativa de a ajunge la o serie cât mai lungă de predicții consecutive corecte și, în același, timp pentru o clasare cât mai bună în ierarhia generală (leaderboard) pentru premiile intermediare puse în joc.

Premiile Betano Master

Noul Betano Master va fi lunar. Spre exemplu, Betano Master Octombrie, Betano Master Noiembrie și tot așa pentru fiecare lună din an.

Câștigător va fi desemnat jucătorul Betano care va aduna 30 de predicții corecte consecutive, premiul pus în joc fiind de 500.000 de lei. Acest premiu va fi împărțit în mod egal în eventualitatea în care vor exista mai mulți jucători la egalitate.

De asemenea, alți 500.000 de lei vor fi acordați de Betano în Pariuri Gratuite pentru jucătorii clasați pe cele mai bune locuri din clasament.

După fiecare zece zile vor exista și premii mai mici pentru jucătorii care adună 10 predicții corecte și 5 predicții greșite consecutiv, fiecare urmând a primi câte un Free Bet de 15 lei.

Într-o lună vor exista 60 de evenimente pe Betano Master, mai exact câte două meciuri pe zi. Fiecare meci va avea patru pronosticuri dintre care jucătorii sunt invitați să aleagă pentru premiile de la Master.

Popularitatea Betano Master

Sezonul precedent de Liga 1 al Betano Master, organizat între 17 martie și 29 mai 2023, i-a provocat pe iubitorii predicțiilor la un adevărat campionat desfășurat în paralel cu duelurile pasionante din playofful primei ligi din România.

Peste 63.000 de concurenți au acceptat provocarea participând la Betano Master și s-au luptat pentru cele 5.000 de premii puse la bătaie. Primii 5.000 de jucători clasați în Clasamentul final au fost premiați sub formă de bonus cash, aceștia primind banii în contul de jucător Betano și putând să îi retragă pe loc, fără vreo condiție suplimentară.

Premiile în bonus cash au totalizat 500.000 de lei, iar primul loc a fost recompensat cu 50.000 de lei.

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.