Klopp vorbeste despre viitorul lui Salah - Știri

Klopp vorbeste despre viitorul lui Salah

🍀 50 Rotiri Gratuite la Burning Hot 🍀 👑 70 Rotiri Gratuite la Shining Crown 👑 🎯 Rotirile sunt pe miza de 0.20 Lei 🎯

Salah și-a postat comentariile explozive pe rețelele de socializare imediat după victoria celor de la Manchester United cu 4-1 împotriva lui Chelsea. Această înfrângere brutală a pus capăt visului lui Liverpool de a se califica în Top-4 și i-a condamnat să joace în Europa League în sezonul viitor. Salah, frustrat și dezamăgit de rezultat, și-a exprimat dezgustul pe platformele de socializare, adăugând încă o doză de controverse în acest sezon dezamăgitor pentru Liverpool. Klopp, într-o declarație ceva mai politicoasă, a menționat că Salah este încă un jucător important pentru echipă, dar nu a putut ascunde dezamăgirea și furia din spatele cuvintelor sale.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Internaționalul egiptean, a făcut o declarație sinceră pe Twitter în urma eșecului echipei Liverpool de a se califica în Liga Campionilor. El și-a asumat responsabilitatea pentru performanța slabă a echipei și a subliniat faptul că nu există nicio scuză pentru rezultatul lor. Salah a recunoscut că echipa avea toate resursele necesare pentru a se califica, dar au eșuat în acest obiectiv important. El a exprimat dezamăgirea și regretul său față de fanii echipei. Salah a menționat că Liverpool este o echipă de top și că calificarea în Liga Campinilor era strict necesar pentru ei.

💰 REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE 💰

Salah, care a semnat un nou contract pe trei ani în valoare de peste 350.000 de lire sterline pe săptămână cu Liverpool vara trecută, a marcat 19 goluri în campionat în acest sezon. Întrebat dacă este îngrijorat de viitorul lui Salah la club în urma comentariilor acestuia pe rețelele sociale, antrenorul lui Liverpool a declarat: "Nu vă faceți griji, am auzit doar ceea ce a spus, dar nu am observat nimic care să indice o posibilă problemă sau să sugereze o despărțire." "Dacă ar veni vreodată un jucător la mine și mi-ar spune: 'Oh, nu ne-am calificat în Liga Campionilor, trebuie să plec', aș fi cel care l-ar conduce la celălalt club. I-aș lua cheile, l-aș invita să urce în mașină și l-aș întreba cu entuziasm: 'Unde dorești să mergem? Hai să-ți găsim echipa potrivită!' Sunt deschis să îi ofer suportul necesar și să îl ajut să găsească cea mai bună opțiune pentru el."

✅ BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI ✅

Manchester United avea nevoie doar de un punct acasă în meciul cu Chelsea, în penultima etapă a sezonului, pentru a-și asigura locul în Liga Campionilor. Liverpool a câștigat șapte din ultimele opt meciuri într-o încercare târzie de a se clasa pe locul patru, dar nu a reușit să compenseze forma neregulată din prima jumătate a sezonului.

>>> 💰 PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI 💰 <<<

Klopp a făcut declarații înaintea meciului cu Southampton, subliniind că echipa este încă "cu adevărat unită" în ciuda dezamăgirii de a ratat calificarea în Liga Campionilor. În timp ce recunoaște că locul cinci este cel mai bun pe care îl pot obține, Klopp pare a fi conștient de slaba performanță a echipei în ultimele 10 meciuri. Cu toate acestea, el a apreciat eforturile jucătorilor și a remarcat că nu arată cu degetul unul spre celălalt. În ciuda acestui fapt, Klopp a mai subliniat și că există o nevoie de consecvență și îmbunătățire în performanța echipei.

🔥 Stanleybet - 120 Rotiri Gratuite la EGT 🔥 Fără Depunere 🔥

 

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.