Messi susține că nu și-a dorit inițial să ajungă la PSG

Messi susține că nu și-a dorit inițial să ajungă la PSG

👸 120 Rotiri Gratuite la Power of Thor 👸 📣 Fără Depunere și Fără Rulaj 📣 Rotirile sunt pe miza de 0.20 lei

Declarație șoc făcută de starul Lionel Messi despre transferul său la Paris Saint-Germain. Se pare că Messi susține că nu și-a dorit inițial să ajungă la PSG, ceea ce contrazice informațiile de la momentul transferului său senzațional în august 2021.

O astfel de afirmație aruncă o lumină complet nouă asupra deciziei de transfer a lui Messi și ridică semne de întrebare cu privire la motivele reale pentru care a ajuns la PSG. Rămâne de văzut în ce context a fost făcută declarația și ce a determinat mutarea sa la campioana Franței, dacă nu propria dorință, așa cum a indicat acum. Cert este că afirmația că nu și-a dorit transferul la PSG este una șocantă și cu potențial de controversă.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Recent, în cadrul unei conferințe de presă, Lionel Messi a dezvăluit că nu și-a dorit inițial să se transfere la PSG în 2021. Messi a ajuns la echipa pariziană după plecarea de la Barcelona, clubul său de suflet, petrecând doi ani pe Parc des Princes înainte de a semna cu Inter Miami. 

Conform spuselor sale, mutarea la PSG nu a fost niciodată planificată sau dorită. Doar dificultățile financiare ale Barcelonei au pus capăt șederii sale acolo și l-au determinat să accepte oferta parizienilor, deși nu își dorea acest lucru inițial. 

Declarația lui Messi aruncă o nouă lumină asupra transferului său surpriză la PSG în 2021 și explică de ce nu s-a adaptat pe deplin niciodată la echipa franceză. Plecarea sa recentă confirmă faptul că Parisul nu a fost o destinație aleasă de Messi, ci doar o soluție temporară datorată problemelor de la Barcelona.

REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE

În cei doi ani petrecuți la PSG, Messi a bifat 75 de meciuri, 32 de goluri și 35 de pase de gol, câștigând de două ori titlul în Ligue 1. Totuși, parcursul european a fost dezamăgitor, iar finalul sezonului trecut a fost marcat de neînțelegeri, cu o eliminare temporară din lot. 

Messi a declarat acum că transferul la PSG nu a fost dorit, ci impus de plecarea bruscă de la Barcelona, clubul său de suflet. A trebuit să se adapteze peste noapte la un nou mediu după ani întregi petrecuți la Barcelona. De când s-a transferat la Inter Miami, Messi a reușit deja 9 goluri în 6 meciuri, arătându-și din nou clasa.

Prin urmare, se pare că experiența sa la PSG a fost una forțată de împrejurări, iar declarațiile recente atestă faptul că Messi nu și-a dorit niciodată să ajungă la echipa pariziană, unde nu s-a simțit împlinit.

🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲

👸 Las Vegas - 120 Rotiri Gratuite la Power of Thor 👸

>>> PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI <<<

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.