City se pregatește sa îi ofere un nou contract lui Haaland

 City se pregatește sa îi ofere un nou contract lui Haaland

Erling Haaland, starul celor de la Manchester City, în discuții pentru un nou contract

După un debut remarcabil la Manchester City, Erling Haaland, atacantul nominalizat la Balonul de Aur, este în negocieri pentru un nou contract pe termen lung. Recrutat de la Borussia Dortmund pentru o sumă de 51 milioane de lire sterline, Haaland a impresionat lumea fotbalului, stabilind un record în Premier League cu 60 de goluri în 63 de meciuri.

Sub conducerea lui Pep Guardiola, Haaland a contribuit semnificativ la performanțele echipei, incluzând câștigarea Ligii Campionilor UEFA. Cu un contract inițial pe cinci ani, Manchester City intenționează acum să îi mărească salariul lui Haaland la 400.000 de lire sterline pe săptămână, sperând să îl asigure în echipă până în 2028 sau chiar mai mult.

Haaland a fost în vizorul multor cluburi europene de top, inclusiv Real Madrid, Barcelona și Bayern München. Cu toate acestea, alegerea sa de a se alătura celor de la Manchester City s-a dovedit a fi un succes imediat, ajutând clubul să obțină o triplă istorică.

Pe lângă recordurile din Premier League, Haaland a avut un rol esențial în cucerirea de către Manchester City a trofeului Ligii Campionilor UEFA, contribuind cu 12 goluri în campania europeană a echipei. Norvegianul, în vârstă de 23 de ani, nu doar că a avut rezultate impresionante în teren, dar a primit și recunoaștere la nivel înalt, fiind premiat cu titluri precum "Jucătorul anului" UEFA și "Jucătorul anului" în Premier League.

Având în vedere această performanță excepțională, Manchester City își propune să înceapă discuțiile pentru reînnoirea contractului cu Haaland. Jack Gaughan a dezvăluit aceste intenții, iar Daily Mail sugerează că un nou contract ar putea include o clauză de eliberare.

În timp ce clubul se grăbește să pecetluiască viitorul starului său, surse din club au declarat pentru Telegraph că sunt optimiști cu privire la discuțiile privind contractul. Manchester City este evident mulțumită de integrarea rapidă și de succes a lui Haaland în echipă, nu doar pentru golurile sale, ci și pentru etica sa profesională și modul în care a lucrat cu coechipierii săi.

O astfel de mutare ar putea fi o lovitură semnificativă pentru cluburile care speră să-l atragă pe Haaland, în special Real Madrid, care rămâne interesat de serviciile sale.

 

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.