Mbappé nu va face mutarea asteptata la Real - Știri

Mbappé nu va face mutarea asteptata la Real

🎣 100 Rotiri Gratuite la Big Bass Bonanza la înregistrare 🎣 ⚽️ 50 Pariu Gratuit la verificarea contului ⚽️ ⭐️ 50 Lei Pariu Gratuit cu o depunere minimă de 25 Lei ⭐️ ⭐️ 300 Rotiri Gratuite cu o depunere minimă de 100 Lei ⭐️ ⭐️ 700 Rotiri Gratuite cu o depunere minimă de 200 Lei ⭐️

🎯 Cod Bonus : COMBOFIESTA 🎯

Această veste vine ca o surpriză pentru mulți, având în vedere interesul pe care Real Madrid l-a arătat față de starul francez în trecut. Cu toate acestea, până în prezent, niciun acord nu a fost încheiat și nici măcar nu a fost făcută o ofertă oficială, ceea ce face ca transferul lui Mbappé la Real Madrid să fie improbabil în această perioadă de transferuri.

În timp ce termenul limită pentru transferuri se apropie rapid, pare din ce în ce mai puțin probabil ca Real Madrid să-l transfere pe Kylian Mbappé în această perioadă. Saga transferului starului PSG a fost un subiect fierbinte pe tot parcursul verii, de când a declarat că nu intenționează să-și prelungească contractul peste 2024. Asta a dus la speculații intense privind viitorul său, dar, în ciuda acestui fapt, până acum nu s-a realizat niciun transfer.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Cu toate acestea, se pare că Mbappe este hotărât să rămână la PSG și să-și termine contractul, în ciuda faptului că a fost temporar îndepărtat de la antrenamentele echipei. El a fost reintegrat în echipă și a participat chiar la meciul contra ccelor de la Toulouse. 

Chiar dacă zvonurile recente sugerează că Real Madrid ar putea încerca să facă o mișcare de ultim moment pentru a-l aduce pe Mbappe, până în prezent, clubul spaniol nu a făcut nicio ofertă concretă. Acest lucru face ca probabilitatea ca Mbappe să rămână la PSG, cel puțin pentru încă un sezon, să fie destul de mare.

 

Recent, publicația AS a confirmat că nu a existat niciun demers de ultim moment din partea celor de la Real Madrid pentru a-l aduce pe Mbappe, și nici nu va exista vreunul în ultima săptămână a perioadei de transfer. 

Prin urmare, posibilitatea ca tânărul fotbalist francez să se transfere la Santiago Bernabeu în această vară este complet exclusă.

💰 REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE SI RULAJ💰

Article image:Kylian Mbappe will not join Real Madrid this summer, no offer made – report
 

În lumina acestor circumstanțe, Mbappe va rămâne la PSG pentru sezonul curent. Deși au existat discuții despre un contract nou pentru el la clubul parizian, nu există în prezent nicio ofertă concretă pe masă.

Se pare că Mbappe a respins ultima propunere de contract de la PSG și va continua să joace pentru clubul pentru încă un an, fără a-și reînnoi contractul.

Real Madrid se confruntă cu o lipsă de opțiuni în zona ofensivă, o situație agravată de accidentarea lui Vinicius Jr în timpul meciului recent cu Celta Vigo.

Cu toate acestea, aceasta nu a modificat strategia echipei Los Blancos. Clubul nu a făcut niciun demers pentru a-l aduce pe Mbappe, deși se pare că PSG se aștepta să primească o ofertă.

Deși rapoartele sugerează că accidentarea lui Vinicius nu este serioasă, echipa antrenată de Carlo Ancelotti pare pregătită să continue fără să adauge noi forțe în compartimentul ofensiv.

>>> 💰 PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI 💰 <<<

🎣 ⚽️ ⭐️ Betano - Până la 850 Rotiri Gratuite & Pariuri Gratuite ⭐️ ⚽️ 🎣 | Fără Depunere și Fără Rulaj

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.