Juventus a primit o penalizare de 10 puncte

Juventus a primit o penalizare de 10 puncte

⚡ 166 Rotiri Gratuite la Gates of Olympus ⚡ 📣 Fără Depunere și Fără Rulaj 📣 Rotirile sunt pe miza de 0.20 lei

Juventus a primit o depunctare de 10 puncte într-o nouă decizie a instanței italiene care investighează tranzacțiile de transfer ale clubului.

Înainte de noua hotărâre, Juventus se afla pe locul doi în spatele campioanei din Serie A, Napoli, cu 69 de puncte, dar, ca urmare a acestei hotărâri a coborât pe locul șapte, la cinci puncte de un loc în Liga Campionilor. Decizia a fost anunțată la câteva momente de la începerea meciului de luni seara dintre Juventus și Empoli.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Procurorul federației Giuseppe Chine a cerut, de asemenea, interdicții de opt luni pentru șapte foști directori de la Juventus, inclusiv pentru Pavel Nedved, dar toți au fost exonerați de Curtea Federală de Apel. Fosta conducere și restul consiliului de administrație ai clubului și-au dat demisia în masă în noiembrie, pe fondul acuzațiilor.

REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE

Juventus a declarat într-un comunicat: „Juventus Football Club ia act de ceea ce a fost decis de Curtea de Apel FIGC și își rezervă dreptul de a citi motivele pentru a evalua o posibilă contestație la Consiliul de Garantare de la CONI.

>>> PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI <<<

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.