Jurgen Klopp afirma ca nu au existat oferte pentru Salah

Jurgen Klopp afirma ca nu au existat oferte pentru Salah

Antrenorul de la Liverpool, Jurgen Klopp, a subliniat recent că Mohamed Salah nu este disponibil pentru vânzare și a insistat că nu au fost primite oferte pentru atacantul egiptean din partea ligii profesioniste saudite. Clubul Al-Ittihad pare a fi interesat de realizarea unei tranzacții costisitoare pentru a-l aduce pe internaționalul egiptean la echipa lor.

Salah nu este disponibil pentru vânzare, în ciuda zvonurilor despre o ofertă care ar putea depăși 150 de milioane de lire sterline. Klopp a confirmat că, până în prezent, nu a primit nicio ofertă pentru atacantul de 31 de ani. "Poziția este aceeași. Nu există niciun dubiu despre asta. Asta e tot ce am de spus", a afirmat Klopp într-o conferință de presă premergătoare meciului cu Aston Villa.

Când a fost întrebat dacă a fost primită o ofertă pentru Salah, Klopp a răspuns: "Din câte știu eu, nu."

Klopp a fost vocal despre dorința sa de a sincroniza perioada de transferuri a Saudi Pro League cu cea europeană, deoarece cluburile din Premier League ar putea pierde jucători fără a putea să-i înlocuiască, având în vedere termenul limită extins pentru echipele saudite.

"Nu știu cât timp va dura această situație, dar următoarele două săptămâni ne vor arăta cât de mare este provocarea. Pentru că nimeni nu mai poate reacționa dacă pierde jucători. Trebuie să protejăm jocul. Îmi iubesc toți jucătorii care au plecat în Arabia Saudită.

"Dar liga nu îmi schimbă obiceiurile de vizionare. Trebuie să ne asigurăm că ligile europene rămân puternice. Poate că putem ajusta anumite reguli sau legi? Toți suntem surprinși de activitatea din Arabia Saudită. Pare mai mult o amenințare decât altceva."

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.