Klopp a negat zvonurile despre Mohamed Salah - Știri

Klopp a negat zvonurile despre Mohamed Salah

👸 120 Rotiri Gratuite la Power of Thor 👸 📣 Fără Depunere și Fără Rulaj 📣 💰 Rotirile sunt pe miza de 0.20 lei 💰

Răspândite recent, zvonurile sugerau că starul egiptean, Mohamed Salah, ar fi în discuții avansate pentru un transfer bombă la Al-Ittihad, pentru o sumă de transfer de 191 de milioane de lire sterline. Aceasta ar presupune pentru Salah un salariu uriaș de 3,5 milioane de lire sterline săptămânal, parte a expansiunii majore a cluburilor din Arabia Saudită.

Totuși, trebuie să ne amintim că Liverpool și-a asigurat serviciile lui Salah pentru o perioadă îndelungată, jucătorul semnând un nou contract care se extinde până în 2025. Echipa nu dorește să îl lase să plece în viitorul apropiat.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Înainte de meciul cu Newcastle, Klopp a abordat această temă, specificând clar că nu a primit nicio propunere oficială în acest sens. "E greu să răspundem la speculațiile din presă, întrucât nu avem niciun fundament real de discuție", a subliniat el în fața presei.

💰 REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE 💰

"Mo reprezintă esența echipei noastre, el este un Red. Zvonurile sunt doar zvonuri. Dacă ar fi existat vreo realitate în aceste afirmații, răspunsul nostru ar fi fost clar: nu.

"Am obiceiul să abordez problemele doar atunci când ele există cu adevărat. În prezent, nu există nicio situație legată de Mo de care să mă îngrijorez.

"Dacă, la un moment dat, se va ivi vreo situație - pe care nici măcar nu mi-o pot imagina acum - o voi aborda atunci. Dar, chiar și în acel scenariu, răspunsul nostru va fi același: nu."

🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲

👸 Las Vegas - 120 Rotiri Gratuite la Power of Thor 👸

>>> 💰 PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI 💰 <<<

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.