Jordi Alba va pleca de la Barcelona la finalul sezonului

Jordi Alba va pleca de la Barcelona la finalul sezonului

⚡ 166 Rotiri Gratuite la Gates of Olympus ⚡ 📣 Fără Depunere și Fără Rulaj 📣 💰 Rotirile sunt pe miza de 0.20 lei 💰

Jordi Alba ar fi programat să părăsească Barcelona la sfârșitul sezonului, clubul fiind așteptat să facă un anunț oficial în curând.

Barcelona și-a luat deja rămas bun de la Gerard Pique în acest sezon și își va lua rămas bun de la Sergio Busquets odată ce contractul îi expiră la sfârșitul sezonului.

Alba se îndreaptă acum pe ușa de ieșire de pe Camp Nou, potrivit mai multor rapoarte care au venit din Spania în această dimineață.

Plecarea fundașului vine după un sezon în care a fost forțat să joace ca a doua opțiune în locul lui Alejandro Balde, care s-a bucurat de o campanie superbă.

Alba a mai avut doar 29 de apariții în toate competițiile, oferind patru pase decisive și două goluri, dar și-a pierdut în mod clar proeminența.

Internaționalul spaniol a spus anterior că vrea să rămână și a crezut că va fi la club în sezonul viitor , dar se pare că perioada sa la club s-a încheiat.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Jordi Alba va pleca de la Barcelona la finalul sezonului

💰 REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE 💰

Jordi Alba va pleca de la Barcelona la finalul sezonului

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.