Florentino Perez este nemulțumit de negocieri

Florentino Perez este nemulțumit de negocieri

🎣 100 Rotiri Gratuite la Big Bass la înregistrare 🎣 ⚡️ 100 Rotiri Gratuite la Gates of Olympus după verificare ⚡️ 👑 400 Rotiri Gratuite la Shining Crown cu o depunere minimă de 100 Lei 👑

🎯 Cod Bonus : IUNIE600 🎯

Real Madrid este implicată în negocieri intense pentru transferul lui Jude Bellingham, iar detaliile finale ale tranzacției sunt în curs de perfecționare. Cu toate acestea, există dificultăți în ceea ce privește clauzele variabile ale acordului. Deși suma de transfer de 100 de milioane de euro a fost convenită, aspectele legate de bonusuri sau clauze suplimentare par să fie o sursă de dezacord între cluburi.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Potrivit surselor, Borussia Dortmund dorește să se asigure că anumite obiective sunt îndeplinite pentru a primi un bonus suplimentar în cadrul transferului lui Jude Bellingham. Se pare că aceste obiective nu sunt considerate a fi foarte dificile de atins. De asemenea, Dortmund caută să includă o clauză în acord care să le ofere 10% dintr-o eventuală vânzare viitoare a jucătorului.

Cu toate acestea, sursa menționează că propunerea clauzei de 10% pentru o viitoare vânzare nu a fost bine primită la Real Madrid. Detaliile finale ale acordului și modul în care vor fi rezolvate aceste aspecte rămân subiectul negocierilor între cele două cluburi.

💰 REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE SI RULAJ💰

Borussia Dortmund's Jude Bellingham named Bundesliga player of the season |  soccer

Potrivit informațiilor, conducerea celor de la Real Madrid nu este de acord cu clauza propusă de Borussia Dortmund referitoare la obținerea a 10% dintr-o viitoare vânzare a lui Jude Bellingham. Real Madrid încearcă să găsească alternative și să includă alte variabile suplimentare în acordul de transfer.

Pe de altă parte, Borussia Dortmund dorește să obțină cât mai mulți bani posibil din această tranzacție și se concentrează pe negocierea clauzelor variabile, care ar putea aduce în jur de 20 de milioane de euro. Clubul german are dreptul să își apere interesele și să încerce să maximizeze beneficiile financiare în cadrul transferului.

Este clar că Real Madrid dorește să găsească o alternativă pentru a înlocui clauza propusă de Borussia Dortmund și continuă negocierile în acest sens. Chiar dacă există discrepanțe între cele două părți, acest lucru nu pare să pună în pericol finalizarea transferului lui Jude Bellingham.

Jude Bellingham este nerăbdător să finalizeze mutarea sa la Real Madrid și să își înceapă noua etapă în cariera sa. Faptul că el și-a luat deja rămas bun de la colectivul de antrenori al Borussiei Dortmund și și-a scos bunurile din facilitățile clubului german sugerează că transferul este într-un stadiu avansat și aproape de finalizare.

În mediul clubului Real Madrid, există senzații pozitive și entuziasm cu privire la sosirea lui Bellingham. Este de așteptat ca anunțul oficial al transferului să fie făcut în zilele următoare, ceea ce va marca momentul în care tânărul mijlocaș englez va putea fi prezentat oficial ca nou jucător al echipei merengue.

✅ BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI ✅

Fanii lui Real Madrid vor aștepta cu nerăbdare să vadă cum se va adapta Bellingham în echipă și cum va contribui la succesul clubului. Este un moment important pentru tânărul fotbalist, iar susținerea și îndrumarea oferite de către staff-ul și coechipierii săi de la Real Madrid vor fi esențiale pentru integrarea sa rapidă în echipă și în stilul de joc al clubului.

>>> 💰 PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI 💰 <<<

⚡️ 🎣 👑 Betano - 600 Rotiri Gratuite ⚡️ 🎣 👑 | Fără Depunere și Fără Rulaj

 

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.