Federatia Italiana a anuntat decizia lui Mancini

Federatia Italiana a anuntat decizia lui Mancini

👸 120 Rotiri Gratuite la Power of Thor 👸 📣 Fără Depunere și Fără Rulaj 📣 💰 Rotirile sunt pe miza de 0.20 lei 💰

Antrenorul Roberto Mancini a luat prin surprindere conducerea federației italiene demisionând de la cârma naționalei, la doar câteva zile după ce acceptase să devină coordonator al echipelor de tineret U20 și U21.

Mancini era selecționer din 2018 și câștigase Euro 2020 cu Italia, însă eșecul de a califica squadra azzurra la Mondialul din Qatar i-a șubrezit poziția. Vestea este și mai neașteptată având în vedere că și antrenoarea naționalei feminine, Milena Bertolini, demisionase de curând după Cupa Mondială.

Rămâne de văzut care au fost motivele concrete ale demisiei lui Mancini, anunțată oficial la doar câteva zile după ce acceptase un nou rol în cadrul federației. Italia rămâne fără selecționer într-un moment important.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Mancini

💰 REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE 💰

Demisia neașteptată a lui Roberto Mancini de la cârma naționalei Italiei vine la doar câteva zile după ce antrenorul primise noi atribuții, inclusiv coordonarea echipelor de tineret. Decizia sa surprinzătoare încheie un ciclu început în 2018, cu titlul la Euro 2020 dar și eșecul de a califica Italia la Mondialul din Qatar.

Federația Italiană îl caută acum pe noul selecționer, principalii favoriți fiind Antonio Conte, liber de contract și fost antrenor al Italiei între 2014-2016, și Luciano Spalletti, disponibil după plecarea de la Napoli. Alte variante luate în calcul sunt Fabio Cannavaro, Daniele De Rossi sau chiar Massimiliano Allegri de la Juventus.

Rămâne de văzut cine va prelua naționala într-un moment delicat și cine poate readuce Italia în elita mondială după eșecul ratării Mondialului din Qatar sub comanda lui Mancini.

🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲

Comunicatul oficial

 

>>> 💰 PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI 💰 <<<

👸 Las Vegas - 120 Rotiri Gratuite la Power of Thor 👸

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.