FCSB a anunțat ca meciul cu Nordsjaelland se joaca pe Ghencea

FCSB a anunțat ca meciul cu Nordsjaelland se joaca pe Ghencea

50 Rotiri Gratuite la Burning Hot 70 Rotiri Gratuite la Shining Crown 🎯 Rotirile sunt pe miza de 0.20 Lei 🎯

FCSB va juca în cele din urmă meciul cu Nordsjaelland din Conference League pe stadionul Ghencea, arena tradițională a Stelei București. Oficialii celor două cluburi, FCSB și CSA Steaua, au ajuns la un acord privind închirierea arenei pentru acest joc.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Astfel, partida tur din turul 3 preliminar al Conference League se va disputa pe Ghencea, iar FCSB este deja familiarizată cu acest stadion după ce a învins aici pe CFR Cluj în campionat.

Pentru a obține acordul celor de la CSA Steaua, conducerea FCSB a acceptat să elimine de pe site-ul oficial referiri la palmaresul istoric și identitatea Stelei care ar fi putut crea confuzie. Eliminarea informațiilor despre performanțele Stelei înainte de 1998 a fost chiar o condiție contractuală impusă de CSA.

Astfel, după o nouă rundă de negocieri și compromisuri din ambele părți, meciul din Conference League se va disputa pe arena Ghencea, iar FCSB speră într-un rezultat pozitiv.

REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE

✅ BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI ✅

FCSB a stabilit prețurile biletelor pentru meciul cu Nordsjaelland din Conference League care se va disputa pe stadionul Ghencea.

Biletele vor putea fi cumpărate începând de marți, ora 18:00, online. De asemenea, tichetele se vor pune în vânzare și la casele de bilete ale arenei Ghencea în ziua meciului, joi între orele 11:00 și 19:00.

Prețurile biletelor sunt: Peluze - 30 lei, Tribuna 2 - 50 lei, Tribuna 1 - Inel 2 - 100 lei, Tribuna 1 - Inel 1 - 150 lei, VIP - 250 lei.

Astfel, suporterii echipei FCSB vor avea ocazia să își susțină favoriții în meciul important din Conference League contra danezilor de la Nordsjaelland chiar pe stadionul Ghencea, arena unde FCSB joacă pentru prima dată în Europa după mulți ani.

>>> PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI <<<

 Stanleybet - 120 Rotiri Gratuite la EGT  Fără Depunere

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.