Messi nu are de gand sa-si incheie cariera

Messi nu are de gand sa-si incheie cariera

Leo Messi, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, și-a exprimat dorința de a reveni la Newell's Old Boys în viitor. Messi a făcut această dezvăluire într-un interviu recent, subliniind că întotdeauna a avut în minte să se bucure de fotbalul argentinian și să joace pentru Newell's, clubul de la care a fost transferat la o vârstă fragedă de către FC Barcelona.

Messi a semnat un contract cu Inter Miami în vara acestui an, iar contractul său cu clubul american expiră pe 31 decembrie 2025. Cu toate acestea, Messi a menționat că își dorește să joace pentru Newell's Old Boys în calitate de campion mondial, indicând că aceasta este o dorință profundă pentru el. La momentul actual, Messi este sub contract cu Inter Miami, echipa de fotbal din Major League Soccer (MLS) din SUA.

Messi are o conexiune specială cu clubul argentinian Newell's Old Boys, deoarece a început aici cariera sa fotbalistică la o vârstă fragedă. El a fost recrutat de FC Barcelona la vârsta de 13 ani, dar și-a păstrat mereu dragostea pentru clubul său de origine.

Este important de menționat că în fotbal, transferurile și deciziile privind cariera pot depinde de mulți factori, inclusiv de circumstanțe și oportunități care pot apărea în viitor. Messi este într-adevăr un simbol al fotbalului argentinian și a avut o carieră excepțională, astfel că fanii vor fi cu siguranță interesați să urmărească evoluția sa și viitoarele decizii pe care le va lua în cariera sa.

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.