United il are in vizor pe Alonso

United il are in vizor pe Alonso

Se pare că Manchester United i-a propus lui Marcos Alonso un angajament pe doi ani, pe măsură ce echipa își intensifică căutările pentru un fundaș stânga nou. Cu toate acestea, având în vedere că există și alte alternative valoroase în discuție, care sunt motivele pentru care Alonso se dovedește a fi cea mai bună opțiune dintre cele considerate până acum?

Având în vedere că Luke Shaw și Tyrell Malacia ar putea fi indisponibili până în noiembrie din cauza leziunilor, aducerea unui nou fundaș stânga a devenit o prioritate, mai ales că perioada de transferuri de vară se apropie de final. Diogo Dalot a fost titularizat în această poziție în meciul de sâmbătă cu Nottingham Forest și a avut o prestație bună, ajutând United să revină de la un deficit de două goluri și să câștige cu 3-2.

Álvaro Fernández a fost singurul fundaș de pe banca de rezerve. Desi este apreciat de echipa tehnică de la Old Trafford, se crede că nu este încă pregătit fizic sau tactic pentru Premier League.

În plus, existau zvonuri că ar fi urmat să se mute la Granada înainte de valul de accidentări ale fundașilor, iar Brandon Williams tocmai părăsise Old Trafford pentru a se alătura lui Keiran McKenna la Ipswich, sub formă de împrumut.

Astfel, informațiile recente indică faptul că United caută activ să-și întărească poziția de fundaș stânga.

Marc Cucurella și Sergio Reguilón, împreună cu Marcos Alonso, ar fi cele trei opțiuni pe care oficialii de la Old Trafford le iau în considerare. Cu toate acestea, se credea că aceste propuneri ar fi fost doar împrumuturi pe termen scurt.

Conform The Peoples Person, United i-ar fi oferit lui Alonso un contract de doi ani. Primul an ar fi sub formă de împrumut, sugerându-se că al doilea an ar fi un contract permanent.

Alonso poate fi considerat un fundaș lateral nesigur din punct de vedere defensiv, dar este incontestabil o forță ofensivă pe flancul stâng.

În sezonul său final la Chelsea (2021/22), Alonso a înregistrat nouă goluri/asisturi doar în campionat.

Reguilón a acumulat nouă goluri/asisturi pe parcursul întregii sale cariere în Premier League, în timp ce Cucurella are patru goluri/asisturi la activ. Diferența este remarcabilă.

O parte din această productivitate se datorează abilității lui Alonso de a executa lovituri de departajare. Având în vedere că United nu are un executant de picior stâng eficient pentru cornere și lovituri libere, un jucător cu calitățile ofensive ale lui Alonso ar fi extrem de util.

În plus, spaniolul are o înălțime de 1,90 metri, comparativ cu 1,80 metri ai lui Reguilón și 1,70 metri ai lui Cucurella. Echipa lui United a devenit mai mică sub conducerea lui Erik ten Hag, iar slabiciunea lor în fața centrărilor a fost evidențiată de cel de-al doilea gol al lui Forest din meciul de sâmbătă.

Deși vârsta lui Alonso - 32 de ani - îl plasează într-o categorie mai puțin favorabilă comparativ cu ceilalți compatrioți spanioli, experiența sa este net superioară.

Alonso a câștigat Premier League, FA Cup, Liga Campionilor, Europa League și Cupa Mondială a Cluburilor cu Chelsea, și a jucat un rol important în câștigarea titlului La Liga cu Barcelona în sezonul trecut. În comparație, Reguilón a câștigat doar Europa League și Cupa Mondială a Cluburilor, în timp ce Cucurella nu a câștigat niciun trofeu.

Pe partea defensivă, Alonso are deficiențe. El se chinuie împotriva extremelor rapide și adesea poziționarea sa lasă de dorit.

Cu toate acestea, nici Reguilón, nici Cucurella nu oferă performanțe defensive notabil superioare. De fapt, se poate argumenta că ambii fundași au fost scoși din echipele de start de la Tottenham și Chelsea din cauza deficiențelor lor defensive.

Din această perspectivă, problemele defensive ale lui Alonso nu sunt atât de cruciale pe cât par la prima vedere. Dacă fiecare dintre opțiuni are lacune în apărare, nu ar trebui să se prioritizeze jucătorul cu cele mai puternice atuuri ofensive?

Dacă United îi urmăresc pe Reguilón sau Cucurella, aceștia vor aduce la echipă jucători fără atribute deosebite și cu unele deficiențe evidente. Dacă îl urmăresc pe Alonso, vor aduce cel puțin un jucător cu unele abilități remarcabile, chiar dacă există și dezavantaje cunoscute.

Decizia de a urmări un fundaș cu puternice calități ofensive, dar cu slăbiciuni în apărare, în locul a două alternative mai puțin atrăgătoare, pare ușor de luat.

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.