Spectacolul Fotbalului African isi deschide Cortina

Spectacolul Fotbalului African isi deschide Cortina

🌍 Cupa Africii pe Națiuni 2023: Spectacolul Fotbalului African își deschide Cortina! ⚽️

Dragi fani ai fotbalului, pregătiți-vă pentru o sărbătoare sportivă de neuitat! Cupa Africii pe Națiuni (AFCON) 2023 se apropie cu pași grăbiți, și va fi un turneu plin de acțiune și emoție, cum doar continentul african știe să ofere. 🎉

Inițial planificat pentru vara anului 2023, AFCON a fost reprogramat pentru perioada 13 ianuarie - 11 februarie 2024, din cauza condițiilor meteorologice din Coasta de Fildeș. Iar acum, fiecare echipă visează să ridice cel mai râvnit trofeu fotbalistic al Africii! 🏆

🔥 Campioana actuală, Senegal, se numără printre favoritele la titlu, dar nu va avea o misiune ușoară. Egiptul, cu șapte titluri AFCON la activ, și alte nume grele ale fotbalului african precum Camerun și Ghana sunt gata să-și arate măiestria pe teren. Să aruncăm o privire asupra acestui spectacol fotbalistic!

Gazda Spectacolului

Coasta de Fildeș va găzdui această ediție AFCON, a doua oară după 1984. Stadioanele noi construite vor fi scena unde se vor desfășura meciurile incitante, inclusiv Stadionul Național din Abidjan, care va găzdui marea finală.

Programul Turneului

Faza grupelor va vedea echipele împărțite în șase grupe, cu primele două echipe din fiecare grupă și cele mai bune patru de pe locul trei calificându-se în 16-imile de finală.

🤩 Faza eliminatorie va urma, cu meciuri pline de suspans și dramatism, culminând cu finala pe 11 februarie. Iată grupele:

Grupa A: Coasta de Fildeș, Nigeria, Guineea Ecuatorială, Guineea-Bissau.

Coasta de Fildeș vs Guineea-Bissau - 13 ianuarie
Nigeria vs Guineea Ecuatorială - 14 ianuarie
Guineea Ecuatorială vs Guineea-Bissau - 18 ianuarie
Coasta de Fildeș vs Nigeria - 18 ianuarie
Guineea Ecuatorială vs Coasta de Fildeș - 22 ianuarie
Guineea-Bissau vs Nigeria - 22 ianuarie


Grupa B: Egipt, Ghana, Capul Verde, Mozambic.

Egipt vs Mozambic - 14 ianuarie
Ghana vs Capul Verde - 14 ianuarie
Egipt vs Ghana - 18 ianuarie
Capul Verde vs Mozambic - 19 ianuarie
Capul Verde vs Egipt - 22 ianuarie
Mozambic vs Ghana - 22 ianuarie


Grupa C: Senegal, Camerun, Guineea, Gambia.

Senegal vs Gambia - 15 ianuarie
Camerun vs Guineea - 15 ianuarie
Senegal vs Camerun - 19 ianuarie
Guineea vs Gambia - 19 ianuarie
Gambia vs Camerun - 23 ianuarie
Guineea vs Senegal - 23 ianuarie

Grupa D: Algeria, Burkina Faso, Mauritania, Angola.

Algeria vs Angola - 15 ianuarie
Burkina Faso vs Mauritania - 16 ianuarie
Algeria vs Burkina Faso - 20 ianuarie
Mauritania vs Angola - 20 ianuarie
Angola vs Burkina Faso - 23 ianuarie
Mauritania vs Algeria - 23 ianuarie


Grupa E: Tunisia, Mali, Africa de Sud, Namibia.

Tunisia vs Namibia - 16 ianuarie
Mali vs Africa de Sud - 16 ianuarie
Tunisia vs Mali - 20 ianuarie
Africa de Sud vs Namibia - 21 ianuarie
Namibia vs Mali - 24 ianuarie
Africa de Sud vs Tunisia - 24 ianuarie


Grupa F: Maroc, RD Congo, Zambia, Tanzania.

Maroc vs Tanzania - 17 ianuarie
RD Congo vs Zambia - 17 ianuarie
Maroc vs RD Congo - 21 ianuarie
Zambia vs Tanzania - 21 ianuarie
Tanzania vs RD Congo - 24 ianuarie
Zambia vs Maroc - 24 ianuarie

Cupa Africii pe Națiuni 2023 - Etapa eliminatorie

Sferturile de finală - 27-30 ianuarie
Sferturile de finală - 2-3 februarie
Semifinalele - 7 februarie
Barajul pentru locul al treilea - 10 februarie
Finala - 11 februarie

Cotele și Predicțiile

🎲 Marocul este cotată ca una dintre favorite, urmată de Senegal și Algeria. Dar nu subestimați Egiptul sau Nigeria, fiecare cu potențialul său unic de a cuceri continentul!

Maroc - 6.00
Senegal - 7.00
Algeria - 8.00
Coasta de Fildeș - 8.00
Egipt - 10.00
Camerun - 11.00
Nigeria - 11.00
Tunisia - 13.00
Ghana - 15.00
Altele - 20+

Urmăriți Turneul

Nu pierdeți nicio clipă a acțiunii! Meciurile vor fi transmise pe canalele sportive majore, iar fanii pasionați vor putea urmări fiecare mișcare a jucătorilor preferați.

👀 Să nu uităm de superstarurile din Premier League, cum ar fi Mohamed Salah (Egipt), care vor fi sub lumina reflectoarelor în această competiție intensă.

Acum este momentul să vă pregătiți pentru un adevărat carnaval fotbalistic! Cine va triumfa în această luptă regală a națiunilor africane? Stați pe aproape pentru a afla! 🌟🌍 #AFCON2023 #FotbalAfrican #SpectacolSportiv

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.