Al Ittihad il vrea pe Mohamed Salah de la Liverpool - Știri

Al Ittihad il vrea pe Mohamed Salah de la Liverpool

👸 120 Rotiri Gratuite la Power of Thor 👸 📣 Fără Depunere și Fără Rulaj 📣 💰 Rotirile sunt pe miza de 0.20 lei 💰

Portalul Sports Zone anunță că negocierile dintre atacantul egiptean Mohamed Salah (31 de ani) de la Liverpool și clubul saudit Al Ittihad înregistrează progrese.

Viitorul lui Salah pe Anfield a fost pus sub semnul întrebării de mai multe ori în această vară, în pofida repetatelor negări ale agentului său Ramy Abbas Issa referitoare la o eventuală plecare. Cu toate acestea, anterior au existat rapoarte conform cărora Salah se vede jucând în prima ligă saudită în vara lui 2024.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Cu toate acestea, conform Sports Zone, Al Ittihad are acum convingerea că îl va transfera pe Salah în statul din Golf înainte de încheierea perioadei de mercato din această vară, care se termină pe 20 septembrie în Arabia Saudită. Se pare că au existat progrese în negocierile pentru aducerea internaționalului egiptean la Al Ittihad chiar în această vară, iar deși nimic nu este finalizat, există un optimism sporit în tabăra saudită cu privire la posibilitatea realizării transferului.

Salah a fost titular în ambele meciuri ale celor de la Liverpool din Premier League de până acum în noul sezon, reușind inclusiv să marcheze în victoria cu 3-1 contra celor de la Bournemouth de la sfârșitul săptămânii trecute.

💰 REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE 💰

👸 Las Vegas - 120 Rotiri Gratuite la Power of Thor 👸

🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲

>>> 💰 PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI 💰 <<<

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.