Ancelotti lauda performantele lui Ramos

Ancelotti lauda performantele lui Ramos

Carlo Ancelotti Laudă Performanțele lui Sergio Ramos Înainte de Duelul Sevilla-Real Madrid

Înainte de duelul tensionat dintre Sevilla și Real Madrid, antrenorul madrilenilor, Carlo Ancelotti, a avut cuvinte pline de admirație pentru Sergio Ramos, fostul căpitan al "Los Blancos".

Reflectând asupra influenței pe care Ramos a avut-o asupra carierei sale, Ancelotti a mărturisit: "Țin foarte mult la el... Dacă sunt astăzi aici, este datorită lui Ramos. Dacă nu ar fi marcat acel gol în finală, probabil că nu aș fi fost aici". Declarația face referire la finala Ligii Campionilor din 2014, unde Ramos a avut un impact major, aducând egalarea în fața celor de la Atletico Madrid, care a dus meciul în prelungiri și a contribuit la câștigarea trofeului de către Real.

După 16 sezoane remarcabile petrecute la Real Madrid, unde a devenit o legendă a clubului, Ramos a ales să facă pasul către Paris Saint-Germain în 2021. Cu toate acestea, inima lui a rămas în Spania, și nu a durat mult până când s-a reîntors la clubul său natal, Sevilla.

Sevilla și Real Madrid se vor confrunta astăzi într-o partidă din La Liga, unde ochii tuturor vor fi ațintiți pe Sergio Ramos. Carlo Ancelotti, deși își dorește ca fostul său căpitan "să nu marcheze", este conștient de abilitățile acestuia și se așteaptă la "un meci mare" din partea sa.

Acest duel promite nu doar emoție din punct de vedere sportiv, dar și o revedere plină de sentimente între două personalități care au marcat istoria fotbalului spaniol în ultimul deceniu.

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.