Carlo Ancelotti declară: "Echipa este foarte bună, suntem compleți."

Carlo Ancelotti declară:

🎲 133 Rotiri Gratuite la Harlequin Dice 🎲 📣 Fără Depunere 📣

Cod Bonus: 133DICE

Real Madrid a obținut a doua victorie din pre-sezon, învingând cu 2-0 pe Manchester United, datorită golurilor marcate de Bellingham și Joselu, două dintre noile achiziții din această vară. După meci, antrenorul Carlo Ancelotti a vorbit cu presa și a exclus, pentru moment, noi sosiri în ciuda zvonurilor legate de Kylian Mbappé. El a subliniat că echipa este foarte bună și completă. De asemenea, a apreciat faptul că echipa nu are orgolii, ceea ce consideră a fi cel mai important aspect.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Ancelotti s-a declarat mulțumit de noul sistem folosit în primele teste de pre-sezon, afirmând că merge bine și se aștepta la asta. Vinicius se adaptează bine la acest sistem și îi place. Antrenorul crede că pozițiile lui Rodrygo și Vinicius sunt benefice pentru echipă atunci când aceștia câștigă mingea. De asemenea, consideră că sistemul facilitează calitatea lui Bellingham.

REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE

În ceea ce privește încrederea în Joselu, Ancelotti a fost foarte categoric, spunând că nu are nevoie de încredere pentru că noi am avut încredere în el când l-am transferat. Eu știu cu ce poate contribui și apreciez faptul că este un bun finalizator în suprafața de pedeapsă.

🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲

🎲 Conti Cazino - 133 Rotiri Gratuite la Harlequin Dice 🎲

>>> PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI <<<

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.