Ancelotti ar putea deveni antrenor la nationala Brazilie in 2024

Ancelotti ar putea deveni antrenor la nationala Brazilie in 2024

🍀 50 Rotiri Gratuite la Burning Hot 🍀 👑 70 Rotiri Gratuite la Shining Crown 👑 🎯 Rotirile sunt pe miza de 0.20 Lei 🎯

Potrivit informațiilor de la postul brazilian "Globoesporte", se pare că Confederația Braziliană de Fotbal (CBF) ar fi ajuns la un acord pentru numirea lui Carlo Ancelotti în funcția de antrenor al echipei naționale a Braziliei. Această decizie ar fi fost luată în timp ce echipa se află în Portugalia pentru a disputa al doilea meci amical al FIFA împotriva Senegalului, după ce anterior au învins Guinea cu scorul de 4-1. Este important să menționăm că aceste informații nu au fost încă confirmate oficial de către CBF sau Carlo Ancelotti, așa că ar trebui să așteptăm anunțuri oficiale pentru a confirma aceste speculații.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Potrivit publicației braziliene O'Globo, deși totul pare a fi stabilit, nu există niciun anunț oficial planificat înainte de anul viitor. Se spune că Carlo Ancelotti i-ar fi comunicat lui Florentino Pérez că nu va continua în calitate de antrenor al echipei Real Madrid după încheierea contractului.

💰 REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE 💰

Imagen

✅ BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI ✅

 Experimentatul antrenor italian, în vârstă de 66 de ani, ar fi acceptat deja propunerea de a prelua funcția de antrenor al echipei naționale a Braziliei. În prezent, interimatul echipei este asigurat de Ramón Menezes, care a preluat conducerea după plecarea lui Tite după Cupa Mondială din 2022, în care echipa națională a Braziliei a fost eliminată în sferturile de finală împotriva Croației. Ancelotti intenționează să desemneze un colaborator care să înceapă să lucreze împreună cu Menezes pentru a asigura o tranziție lină și pentru a avansa în cunoștințele echipei naționale până la preluarea sa oficială, programată după data de 30 iunie 2024.

>>> 💰 PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI 💰 <<<

🔥 Stanleybet - 120 Rotiri Gratuite la EGT 🔥 Fără Depunere 🔥

 

 

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.