Calificările la EURO 2024

Calificările la EURO 2024

50 Rotiri Gratuite la Burning Hot 70 Rotiri Gratuite la Shining Crown 🎯 Rotirile sunt pe miza de 0.20 Lei 🎯

Momentele de fotbal bun și emoțiile puternice sunt aspecte apreciate de fanii de fotbal în timpul competițiilor importante, cum ar fi calificările la Euro 2024. Aceste evenimente sportive oferă oportunitatea echipelor naționale să lupte pentru un loc la turneul final. Fiecare meci aduce cu sine suspansul și bucuria pentru fanii pasionați, iar când se întâmplă momente memorabile sau surprinzătoare, atmosfera devine și mai intensă. Calificările la Euro 2024 sunt un prilej pentru fanii de fotbal să se bucure de competiție și să susțină cu entuziasm echipa lor națională.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

🤩 Vedeta: Khaveci

Turcia a experimentat emoția golurilor marcate în ultimele minute într-un meci împotriva Letoniei. După ce au primit gol în minutul 94, naționala Turciei a reușit să revină și să obțină victoria prin golul lui Khaveci, marcat un minut mai târziu. Această victorie a fost deosebit de importantă pentru Turcia, deoarece, împreună cu înfrângerea Țării Galilor, i-a plasat pe primul loc în grupă. Astfel de evenimente aduc întotdeauna momente magice în fotbal.

Imagen

REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE

👏 Surpriza: Armenia

Lucas Zelarayán, jucător argentinian de origine armeană, și-a făcut debutul ca marcator în echipa europeană în meciul împotriva Țării Galilor, marcând un gol impresionant. În plus, Grant-Leon Ranos de la Gladbach a înscris și el de două ori în acest meci. Aceste performanțe notabile ale jucătorilor au adus o mare bucurie fanilor echipei tricolore în confruntarea cu Țara Galilor.

Imagen

✅ BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI ✅

👎 Dezamăgirea: România

Premiul pentru dezamagirea serii ar putea fi acordat cu ușurința Țării Galilor, dar și naționala României și-a complicat situația în grupa de calificare în meciul împotriva celor din Kosovo. Nu au reușit să obțină decât un rezultat de egalitate și ar fi fost într-o poziție mult mai favorabilă dacă ar fi învins. De asemenea, au avut norocul să beneficieze de o decizie controversată a VAR-ului care a anulat un gol al kosovarilor. Situația este tensionată și incertă, iar rezultatele din celelalte meciuri din grupă vor avea un impact important asupra șanselor lor de a avansa.

>>> PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI <<<

Toate rezultatele zilei

 • Finlanda 2-0 Slovenia
 • Gibraltar - Franța 0-3
 • Malta 0-4 Anglia
 • Andorra 1-2 Elveția
 • Belarus 1-2 Israel
 • Danemarca 1-0 Irlanda de Nord
 • Grecia 2-1 Irlanda
 • Kosovo 0-0 România
 • Letonia 2-3 Turcia
 • Macedonia de Nord 2-3 Ucraina
 • Țara Galilor 2-4 Armenia
 • San Marino 0-3 Kazahstan

 Stanleybet - 120 Rotiri Gratuite la EGT Fără Depunere

 

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.