Betano activeaza Modul Distractiei

Betano activeaza Modul Distractiei

Betano activează Modul Distracției în Love Island România și devine sponsorul principal al show-ului fenomen în România

BETANO, operator global de top al industriei de pariuri sportive & cazinou online, parte a Kaizen Gaming, devine sponsor principal pentru Love Island România, show-ul fenomen adus pentru prima dată în țară.

Timp de două luni, zece concurenți caută dragostea adevărată în peisajul exotic al insulei Tenerife, într-un format fresh care a cucerit deja telespectatorii din peste 25 de regiuni ale lumii. Pe parcursul emisiunii, publicul devine participant activ în poveștile care se leagă pe insulă, iar votul lor decide parcursul fiecărui episod.

În calitate de sponsor principal, Betano activează modul distracției atât offline, în vila Love Island România, cât și online, pe paginile de Social Media și în platforma Betano. Săptămânal, concurenții vor fi supuși unor provocări surpriză facilitate de brand, iar la final, cuplul câștigător care și-a găsit iubirea pe insulă primește din partea Betano premiul cel mare al emisiunii, în valoare de 50.000 de euro.

„Sponsorizarea Love Island România reprezintă primul parteneriat de acest calibru, cu un show de entertainment, pe care Betano îl inițiază la nivel global. Formatul propune o abordare fresh și interactivă asupra show-urilor televizate de dating în care am simțit încă de la început potențialul de entertainment. Tocmai această dinamică ne-a permis să «activăm modul Betano» și să aducem din universul de brand ceea ce știm să livrăm cel mai bine – distracția, printr-o comunicare cross-channel, care oferă consumatorilor noștri și fanilor emisiunii experiențe îmbunătățite în toate touchpointurile”, a declarat Roxana Dinescu, Senior Marketing Manager, Betano România.

Pentru fanii emisiunii, distracția continuă în platforma Betano, unde își pot testa predicțiile pentru fiecare ediție pe care o trăiesc alături de concurenți, cu pariurile speciale din secțiunea de divertisment.

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.