Au mai rămas doar 7 zile până la Cupa Mondială feminin

Au mai rămas doar 7 zile până la Cupa Mondială feminin

50 Rotiri Gratuite la Shining Crown 🎯 Bonusul este Fără Depunere 🎯 +++ 720 Rotiri Gratuite + 2800 Lei Bonus la Depunere

Vor fi surprize, nu avem nicio îndoială, dar sunt șapte echipe considerate favorite la acest turneu. Trecem în revistă cele 7 echipe:

Australia

 1. Căpitan: Sam Kerr
 2. Jucătoare cheie: Caitlin Foord

Sam Kerr și Caitlin Foord sunt două jucătoare extrem de talentate și influente în fotbalul feminin. Sam Kerr este considerată una dintre cele mai bune atacante din lume și a avut performanțe remarcabile atât la nivel de club, cât și la echipa națională a Australiei. Ea este cunoscută pentru capacitatea sa de a marca goluri și pentru abilitățile sale tehnice, precum și pentru agilitatea și viteză sa.

Caitlin Foord, pe de altă parte, este o jucătoare versatilă și inteligentă, capabilă să joace pe mai multe poziții de atac. Ea aduce o combinație de imaginație, creativitate și tehnici excelente cu mingea la picior. Foord este, de asemenea, cunoscută pentru abilitățile sale de dribling și viteză, care o fac o amenințare constantă pentru apărarea adversă.

Ambele jucătoare sunt activitatea importantă pentru echipa Australiei în Cupa Mondială Feminină și sunt considerate fețe relevante ale turneului. Calitățile lor individuale și abilitățile de joc în echipă le fac o sursă de inspirație pentru coechipierele lor și o provocare pentru adversari.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Anglia

 1. Căpitan: Millie Bright
 2. Jucătoare cheie: Keira Walsh

Millie Bright este o jucătoare puternică și experimentată în apărare, cunoscută pentru abilitățile sale de conducere și organizare. Ea va purta banderola și va avea rolul de a conduce și coordona linia defensivă a echipei sale. Prin experiența sa, Bright aduce stabilitate și siguranță în apărare și este un punct de referință pentru colegii săi.

Walsh, pe de altă parte, este o jucătoare talentată și inteligentă în construirea jocului. Ca mijlocaș defensiv, ea va avea responsabilitatea de a recupera mingea și de a iniția acțiunile ofensive ale echipei. Performanța ei impresionantă în ultima finală de Eurocup a contribuit la obținerea titlului de MVP și a demonstrat calitățile ei de joc și capacitatea de a contribui în mod decisiv la succesul echipei.

Atât Millie Bright, cât și Walsh au roluri cheie în echipele lor și vor fi factori de influență în performanța și strategia de joc a Angliei în competițiile în care participă.

REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE

Franța

 1. Căpitan: Wendie Renard
 2. Jucătoare cheie: Grace Geyoro

Cu absența Amandinei Henry din cauza unei accidentări, Wendie Renard va fi liderul echipei naționale a Franței în competițiile următoare. Renard, cu experiența și calitatea sa, este o prezență influentă în echipă, iar rolul ei ca căpitană va fi esențial în conducerea și motivarea colegelor sale.

În același timp, Geyoro va avea un rol important în mijlocul terenului, susținând-o pe Kadidiatou Diani în zona ofensivă. Va trebui să își folosească abilitățile pentru a crea oportunități de gol și pentru a pune presiune asupra apărării adverse. Diani, ca atacant, depinde de susținerea și alimentarea cu mingi din partea mijlocașilor, iar Geyoro va juca un rol crucial în acest sens.

Împreună, Renard și Geyoro vor aduce experiență și calitate în echipa Franței, ajutând la formarea unui front unit și periculos în competițiile în care vor participa.

✅ BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI ✅

Germania

 1. Căpitan: Alex Popp
 2. Jucătoare cheie: Lena Oberdorf

Popp, unul dintre cei mai buni atacanți din lume, va reprezenta Germania la a patra ei Cupă Mondială. Ea aduce o experiență valoroasă și un instinct remarcabil în zona de finalizare. Popp are abilitatea de a lega jocul și de a crea oportunități pentru echipa sa, fiind un jucător foarte periculos în jocul de pase.

Alături de Popp, Giulia Gwinn este un nume important la mijlocul terenului pentru Germania. Lena Oberdorf, cu combinația sa unică de fizic și tehnică, domină în centrul terenului și este o prezență puternică în bătălia pentru mijlocul de joc. Oberdorf aduce stabilitate și creativitate în echipă, contribuind la construirea jocului și la protejarea defensivei.

Cu Popp în atac și Oberdorf la mijlocul terenului, Germania are un duo puternic care poate influența rezultatele în favoarea lor. Aceste jucătoare aduc calitate, experiență și abilități remarcabile, făcându-i pe germani o forță de temut în competițiile internaționale.

>>> PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI <<<

Spania

 1. Căpitan: Ivana Andres
 2. Jucătoare cheie: Alexia Putellas

Andrés, o jucătoare cu o vastă experiență și un talent excepțional, va avea un rol cheie în apărarea Spaniei. Chiar dacă a urmărit Euro 2022 de pe bancă, ea va aduce acum contribuții valoroase pe teren, aducându-și experiența și calitățile în defensivă. Capacitatea de a citi jocul și de a face intervenții precise vor juca un rol important pentru echipa națională.

Suedia

 1. Căpitan: Caroline Seger
 2. Jucătoare cheie: Kosovare Asllani
 Caroline Seger, cu cele 32 de meciuri internaționale și cu participarea la a cincea și ultima ei Cupă Mondială, va juca un rol de lider în echipa Suediei. Experiența și cunoștințele sale acumulate de-a lungul anilor vor fi esențiale pentru succesul echipei. După două locuri trei la Cupele Mondiale și două medalii olimpice de argint, aceasta este ultima șansă a lui Seger de a câștiga titlul mult dorit.

Kosovare Asllani este o jucătoare creativă și talentată, care aduce forță și imaginație în jocul echipei suedeze. Într-o echipă adesea defensivă, abilitățile sale de creație sunt de neprețuit, contribuind la generarea de oportunități de atac și la construirea jocului ofensiv.

De asemenea, atacantele Stina Blackstenius și Fridolina Rolfö vor juca un rol important în echipa Suediei. Aceste jucătoare vor fi responsabile de finalizarea oportunităților de atac și de marcatul golurilor. Calitățile lor atletice și abilitățile de finalizare pot face diferența în rezultatele echipei.

 SUA

 1. Co-căpitani: Alex Morgan și Lindsey Horan
 2. Jucătoare cheie: Sophia Smith

Tânăra jucătoare Smith, este considerată noua vedetă a echipei alături de Alex Morgan și Lindsey Horan. În sezonul trecut, a înscris 14 goluri în 18 meciuri NWSL și a continuat să strălucească în 2023, marcând deja 10 goluri din 13 meciuri disputate. Cu 12 goluri la echipa națională, la doar 22 de ani, Smith poate deveni o figură la acest turneu, atrăgând lumina reflectoarelor asupra sa.

 Elite Slots - 50 Rotiri Gratuite la Shining Crown , fără depunere!

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.