Ciocnirea titanilor - Argentina Vs Franta

Ciocnirea titanilor - Argentina Vs Franta

Scena este pregătită pentru finala Cupei Mondiale din 2022 și va fi de vis. Lionel Messi și Argentina îl vor înfrunta pe Kylian Mbappe și pe campionii în curs, Franta , pe 18 decembrie.

222 Rotiri Gratuite la Book of Ra Deluxe 📖 

📣 Cod Bonus: K_DELUXE 📣

✅ Fără Depunere și Fără Rulaj ✅  

 Va egala Messi isprava legendei Argentinei Diego Maradona în timp ce își va consolida statutul de GOAT (Greatest of All Time)? Sau vor deveni Mbappe și Co. primii campioni consecutivi de când Pele și Brazilia au făcut-o acum 60 de ani? Oricum s-ar intampla, abia așteptăm confruntarea de duminică. Va fi o finală de vis într-un oraș futurist construit de la zero, pe un stadion magnific care se ridica din desert. Va fi o bătălie între continente, vibrații și generații.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️  

Poate fi deja duminica? Ei bine, avem trei zile întregi înainte de finala Cupei Mondiale (și două înainte de meciul de consolare pentru locul trei dintre Croația și Maroc) și vom avea multe de discutat și de previzualizat înainte de meci. Dar să vedem câteva puncte cheie înainte ca Franța și Argentina să intre in scena: 
Vânătoarea pentru steaua cu numarul 3: atât Franța (1998, 2018), cât și Argentina (1978, 1986) vor concura pentru al treilea titlu de Cupă Mondială. Doar Germania, Italia (patru fiecare) și Brazilia (cinci) au mai multe decat aceste două nationale. Les Bleus și La Albicelestii vor ținti, de asemenea, cel de-al doilea titlu ca non-gazde, ambele finaliste de duminică câștigând fiecare primul titlu mondial cand acestea au fost tari gazda.

REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE  

Aceasta va fi a patra oară când cele două echipe joacă într-un meci de Cupa Mondială. Argentina a învins Franța în faza grupelor în 1930 și 1978, în timp ce Franța a ieșit învingătoare într-un meci din optimile de finală în urmă cu patru ani. 
O mulțime de staruri în ambele echipe, dar toți ochii vor fi ațintiți asupra lui Messi și Mbappe. Nu numai că sunt colegi de echipă la Paris Saint-Germanin, dar conduc cursa Ghetei de Aur în calitate de golgheter al turneului cu cinci goluri fiecare. Dacă ambii termină la egalitate după meciul de duminică, atunci departajarea va fi facuta de jucătorul cu cele mai multe pase decisive. Dacă și acesta este egal, atunci castiga jucătorul cu cele mai puține minute jucate. 

✅ BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI ✅ 

Odată ajuns duminică pe teren, Messi, în vârstă de 35 de ani, îl va depăși pe marele German Lothar Matthaus pentru cele mai multe apariții la Cupa Mondială (26) ale unui jucător. Marți, înscriind împotriva Croației, Messi a trecut de Gabriel Batistuta pentru cele mai multe goluri (11) din istorie pentru Argentia, Maradona înscriind opt. 
Mbappe își propune să devină al doilea cel mai tânăr jucător cu două titluri de Cupă Mondială în numele său. Ar fi o realizare impresionantă pentru tânărul de 23 de ani, avândul în fața lui doar pe marele Pele (de două ori câștigător la vârsta de 22 de ani). 

>>> PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI <<< 


Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.