Arda Güler este oficial jucătorul celor de la Real Madrid

Arda Güler este oficial jucătorul celor de la Real Madrid

50 Rotiri Gratuite la Burning Hot 70 Rotiri Gratuite la Shining Crown 🎯 Rotirile sunt pe miza de 0.20 Lei 🎯

După semnarea oficială confirmată ieri, Arda Güler experimentează astăzi un moment foarte special ca jucător: prezentarea sa la Real Madrid.

Jucătorul turc a trecut prin examinările medicale necesare și a semnat contractul în birourile clubului din orașul Madrid. Acolo, a avut o ședință foto în fața presei, purtând noul său tricou de joc.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Imaginea articolului: 📸 Are deja un dorsal.  Arda Güler, noul număr 24 al lui Real Madrid
 

Arda Güler va purta numărul 24 pe spatele tricoului său. Este un număr care a fost purtat de alți jucători importanți ai clubului, precum Sami Khedira, Dani Ceballos sau chiar Nacho Fernández, la începutul carierei lor. Un număr cu care jucătorul vrea să facă istorie.

✅ BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI ✅

 Stanleybet - 120 Rotiri Gratuite la EGT  Fără Depunere

>>> PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI <<<

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.