Superbet Pariu Șansă - Ghid de pariere

Superbet Pariu Șansă - Ghid de pariere

Ești fan al pariurilor la Superbet și te întrebi cum ar fi să poți avea o a doua șansă chiar și când unul dintre evenimentele pe care ai pariat iese necâștigător? Ei bine, prin promoția Superbet Pariu Șansă, disponibilă în agențiile fizice (stradale), acest lucru devine realitate.

REVENDICĂ 500 RON BONUS SPORT

Citește mai departe și află în ce constă promoția, ce regulament are, precum și cum se calculează câștigurile care te așteaptă!


Cum funcționează Pariu Șansă Superbet?

pariu sansa superbet pariuri

Operatorul Superbet pune la bătaie jucătorilor din agențiile fizice o promoție prin care un meci pierdut de pe biletul pariat nu constituie o pierdere per total. Primești o a doua șansă, după cum spune chiar și numele promoției.

Practic, prin Superbet Pariu Șansă, ți se returnează 10% din câștigul total de pe un bilet, împărțit la cota meciului pierdut. Așadar, un eveniment pierdut nu mai constituie un capăt de țară, și nu-ți strică profiturile de pe urma evenimentelor câștigătoare.

Alternativ, mai poți citi aici despre Verificare bilet Superbet


Cerințe Superbet Pariu Șansă

Precum oricare altă promoție, și aceasta presupune anumite cerințe ce trebuie îndeplinite pentru a putea revendica pariul șansă. Stai fără griji, însă, deoarece ele sunt simple:

 • Joacă în agenții fizice Superbet. Promoția aceasta este disponibilă doar în agenții, nu și online.
 • Pariază pe minim 11 evenimente pe bilet.
 • Cota pentru fiecare eveniment individual trebuie să fie de minim 1.30.
 • Biletul trebuie să fie de tip simplu, acumulator. Așadar, un bilet de tip combinator nu este eligibil.
 • Poți pierde un singur eveniment pe bilet. Dacă ai pierdut mai multe, nu ești eligibil pentru un pariu șansă la Superbet.

Află cum îți deschizi un cont Superbet și cum revendici bonusul de bun venit Superbet în articolele dedicate!

Cum se calculează câștigul la un pariu șansă Superbet?

Acum că am stabilit care este regulamentul promoției, este timpul să trecem la partea cea mai interesantă: să aflăm cum poți calcula chiar tu câștigul!

După cum am stabilit mai sus, cu Pariul Șansă Superbet, primești 10% din câștigul total potențial împărțit la cota evenimentului pierdut.

Pentru a te ajuta, haide să facem un exemplu. Să zicem că ai un bilet cu 11 evenimente, de câștig potențial 100.000 RON, iar evenimentul necâștigător are cota 2.00. În aceste condiții, calculul este următorul: 100.000 RON / 2.00 / 10 = 5.000 RON.

Pariază ACUM și pe Pontul zilei, Cota 2 sau Biletul zilei pentru extra câștiguri!


Alte informații Superbet promoție

Am acoperit cele mai importante informații cu privire la oferta Superbet Pariu Șansă. Acum e timpul să discutăm despre alte posibile subiecte care te-ar putea interesa, și să-ți răspundem la eventuale întrebări:

 • La calcularea câștigului pe un Pariu Șansă Superbet nu se aplică grija de bonusare de la promoția Super Bonus. În alte cuvinte, cele două bonusuri nu se cumulează în calcularea câștigului.
 • În cazul în care unul sau mai multe evenimente de pe biletul jucat de tine primește cota 1, acest lucru nu-ți invalidează biletul. Poți să te bucuri în continuare de Pariul Șansă, însă valoarea acestuia se calculează diferit (totalul de câștig posibil se schimbă).
 • A nu se confunda această promoție cu cea sub denumirea de Pariul Super Șansă. Aceasta constituie o promoție anterioară, care nu mai este valabilă de când s-a lansat Pariul Șansă, conform O.N.J.N.
 • Nu poți revendica această promoție nici online de pe un PC sau laptop, nici de pe browser pe telefonul mobil, ori de pe aplicația Superbet. Ea este valabilă strict în agenții Superbet, fără excepții.
 • Poți verifica statutul biletului tău din aplicația de mobil, scanându-l rapid. Pentru mai multe informații despre Superbet mobile, vezi articolul nostru dedicat.
 • Această promoție se supune regulamentului Superbet. Asta înseamnă că legile generale Superbet se aplică la ea.

Ce se întâmplă dacă toate evenimentele ies câștigătoare?

Deși poate părea redundant pentru unii utilizatori să-și pună această întrebare, este bine să fie lucrurile clare pentru toată lumea, pentru a evita orice fel de neplăceri.

În condițiile în care nu ai pierdut niciun eveniment de pe bilet, cu toate ca ai dorit să beneficiezi de promoția Superbet Super Șansă, primești câștigurile în mod normal. Practic, este ca și cum nu ai fi participat la promoție, nu pierzi nimic, deci nu există niciun risc în a participa.

Verdict Superbet Super Șansă

Știm bine cât de frustrant este să faci multe prognosticuri bune, câștigătoare, însă să nu te poți bucura de profiturile de pe urma acestora din cauza unui singur eveniment pierdut. De aceea, recomandăm să joci în agenții cu ajutorul promoției Superbet Pariu Șansă și să nu lași un singur eveniment să-ți strice calculele!

Citește și despre:

Verificare Bilet Superbet

Depunere Superbet pas cu pas

Superbet Oferta Fotbal

Mozzartbet bonus bun venit

Netbet bonus bun venit

 

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.