Depunere Netbet și Retragere câștiguri

 Depunere Netbet și Retragere câștiguri

Prima ta depunere Netbet este și primul pas către victorie! Așa că parcurge ghidul nostru despre cum să faci o depunere și o retragere Netbet în doar câteva secunde și descoperă secretul câștigului la un operator de top.

👉 REVENDICĂ 500 RON BONUS 👈

Pași pentru depunere Netbet


netbet depunere pas


Experiența de pariere a unui jucător pasionat nu se poate opri doar la testarea versiunilor demo ale jocurilor sau bonusurilor fără depunere limitate, ci trebuie să cuprindă și bucuria unui câștig real. Acest lucru este posibil doar dacă după ce parcurgi procesul de înregistrare Netbet treci la următorul pas și realizezi prima ta depunere Netbet.

Ca să ajungi pe platforma cazinoului trebuie să dai click pe unul din linkurile de pe această pagină, să te conectezi la contul tău sau, în cazul în care ești un jucător nou, să completezi formularul de înregistrare. Apoi respectă pașii de mai jos și depunerea Netbet va fi în doar câteva momente în contul tău online.

1. Conectează-te la contul tău/Înregistrează-te dând click AICI.

2. Dă click pe profilul tău și alege secțiunea Deposit.

3. Alege o metodă de plată din lista operatorului, introdu suma dorită în funcție de pragurile minime și maxime și dă click pe butonul denumit Adaugă suma X în contul meu de jucător.

Pentru a realiza o depunere Netbet trebuie să fii atent și la procesul de validare al contului pentru că altfel riști să-ți fie anulate retragerile câștigurilor. Te sfătuim ca înainte de a face o solicitare de retragere Netbet să te asiguri că ai trimis documentele solicitate de echipa operatorului, iar contul tău a fost validat. 

De asemenea, metoda pe care o alegi pentru Netbet depunere trebuie să fie pe numele titularului contului de joc pentru a fi procesată.

Citește și despre Netbet pariuri sportive și pariază cel mai bun bilet!

Metode pentru depunere Netbet


metode de plata netbet


Netbet România pune la dispoziția jucătorilor să nouă metode de plată online pentru a realiza o depunere, astfel încât în orice situației te-ai afla să ai mereu posibilitatea de a paria. 

Fie că alegi o plată instantă prin cardul de credit, fie un transfer bancar la cea mai apropiată sucursală, Netbet îți sare în ajutor cu cele mai acceptabile sume minime și cel mai scurt timp de procesare. Așadar, printre metode de plată Netbet depunere se numără:

👉 Cardul de credit Visa sau Mastercard - suma minimă este 20 RON, iar cea maximă este 200.000 RON, timp de procesare instant, comision 0.

👉 OktoCash - o metodă destul de nouă în mediul online ce poate fi selectată și pentru o depunere Netbet. Intră în contul tău, selectează această metodă și introdu suma dorită. Pe ecran va apărea un cod de confirmare format din 6 cifre, valabil 24h, pe care îl vei folosi la o stație de tip SelfPay pentru alimentarea contului online. Depunerea minimă este 20 RON, cea maximă de 4.500 RON, iar procesarea se va face instant, fără a exista un comision aplicat.

👉 Paysafecard - cardurile Paysafecard sunt la mare căutare în rândul jucătorilor cazino și pariuri sportive, iar echipa noastră și streamerii parteneri oferă în fiecare săptămână astfel de cadouri. Însă dacă vrei să faci o depunere Netbet prin această metodă trebuie să cunoști că poți achiziționa un cod voucher de la orice punct de vânzare Paysafecard, sumele minime încep de la 20 RON, iar cea maximă de la 1.000 RON.

👉 Portofele Skrill sau Neteller sunt deja cunoscute în rândul pariorilor români datorită ușurinței prin care pot realiza tranzacții online. Pentru acest lucru trebuie să îți deschizi un cont pe platformele oficiale (https://www.skrill.com/ro/ sau https://www.neteller.com/), pe care să îl alimentezi, iar mai apoi să faci o depunere Netbet în contul tău de jucător. Sumele pentru un depozit încep de la 20 RON, iar cea maximă este de 40.000 RON.

👉 Transferul bancar este o metodă clasică ce necesită o deplasarea la cea mai apropiată bancă și un timp de așteptare de până la 5 zile lucrătoare. O depunere minimă Netbet prin transfer începe de la 20 RON și atinge un maxim de 40.000 RON.

👉 Agențiile Smith & Smith sunt o altă variantă destul de mult cu deplasarea la o locație oficială și realiza alimentări ale contului Netbet început de la 50 RON și maxim 15.000 RON.

👉 Top Pay îți pune la dispoziție tranzacții de minim 50 RON și maxim 40.000 RON. Plata se realizează instant și dacă alegi să alimentezi contul Netbet ți se va genera un cod QR și vei mai avea nevoie de un act de identitate.

👉 Apple Pay este o variantă accesibilă pentru posesorii de Iphone, cu sume minime ce încep de la 20 RON și până la 15.000 RON. Comisionul este 0, iar timpul de procesare este instant.

Cum faci o retragere Netbet


retragere netbet


Momentul mult așteptat a sosit! Dacă ai prins o plată bună la sloturile online sau biletul inspirat din cota 2 sau pontul zilei a ieșit verde, urmează retragerea câștigurilor. Înainte de a solicita o retragere Netbet trebuie să te asiguri că ai contul validat și că ai respectat cerințele de rulaj în cazul în care ai revendicat bonusul de bun venit Netbet sau orice altă promoție.

După ce ai bifat toate cele mai de sus, poți solicita fără griji o retragere Netbet, după cum urmează:

1. Intră în contul tău de jucător în secțiunea Retragere.

2. Alege metoda de retragere prin care ai realizat depunere și alege suma dorită.

3. Introdu detaliile solicitate pentru metoda aleasă și finalizează solicitarea prin apăsarea butonului Retragere Netbet.

În funcție de metoda aleasă, sumele minime pentru Netbet retragere câștiguri încep de la:

👉 20 RON pentru Paysafecard, 

👉 40 RON în cazul Skrill, 

👉 50 RON dacă alegi Smith&Smith sau Top Pay  

👉 80 RON pentru retragerile prin card de credit, Transfer bancar sau Neteller. 

Timpul de așteptare variază și ele în funcție de metoda aleasă, dar și de ziua în care alegi să faci solicitarea, astfel că putem vorbim de câteva ore și un maxim de 5 zile lucrătoare.

Află cum faci o depunere Superbet rapidă!

Verdict Metode de plată Netbet

Ghidul nostru despre cum să faci o depunere Netbet și o retragere a câștigurilor te va ajută să te bucuri rapid de jocurile tale preferate pe bani reali și la finalul sesiunilor să retragi rapid câștigurile obținute. Mult noroc!

Cele mai noi articole:

☑️ Betano Pariuri Sportive 

☑️ Maxbet Pariuri Sportive 

☑️ Superbet Pariuri Sportive 

☑️ Unibet Pariuri Sportive 

☑️ Pontul zilei 

☑️ Top cazinouri online 

☑️ Recomandări case de pariuri 

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.