Depunere Maxbet și Retragere pas cu pas - Ghid de pariuri

Depunere Maxbet și Retragere pas cu pas

Primul pas pentru o sesiune de pariere pe bani reali și implicit cu un câștig real este realizarea primului tău depozit! 

Așa că, astăzi te învățăm pas cu pas cum să faci o depunere Maxbet, ce metode de plată sunt disponibile, dar și cum îți retragi fondurile obținute într-un mod rapid.

Depunere minimă Maxbet 20 RON 

3333 RON + 333 ROTIRI GRATIS bonus după depunere Maxbet 

Avantaje după prima depunere Maxbet

Acces nelimitat la toate gamele de jocuri și pariuri

Bonus de bun venit disponibil

Retrageri fără limite

Metode de plată Maxbet diverse și rapide

Siguranță și securitate la Maxbet depunere

Cum faci o depunere Maxbet


maxbet depunere online


O depunere Maxbet îți deblochează o avalanșă de beneficii și din acest motiv trebuie să cunoști toate informațiile despre acest proces, de la metode de plată disponibile online până la timpul de procesare și comisioanele percepute. 

Totul începe, după cum intuiești, cu deschiderea unui cont pornind de la un link de pe această pagină  și continuă cu validarea contului pentru a fi un jucător eligibil realizării unei depuneri Maxbet.

O depunere Maxbet este un pas natural în viața oricărui pasionat prin care vei putea paria real pe sporturile preferate sau prin care liniile de plată ale sloturilor preferate vor prinde cele mai bune plăți. Așadar, după ce devii un jucător Maxbet, vei vrea să faci și un prim depozit, iar pentru acest lucru trebuie să urmezi pașii de mai jos:

1. Accesează contul tău de jucător/ Înregistrează-te dacă ești un jucător nou dând click AICI!

2. Dă click pe butonul roșu din partea dreaptă a ecranul denumit DEPUNERE.

3. Selectează metoda de plată Maxbet prin care vrei să depui. Poți alege cardul Visa, Maestro sau Mastercard, Paysafecard, OKTO.Cash, Smith&Smith sau direct o sală de cartier. Fiecare metodă enumerata vine cu o sumă minimă ce trebuie respectată pentru a putea fi procesată, însă despre aceste detalii vom vorbim mai jos în secțiunea dedicată.

4. Introdu suma pe care dorești să o depui, codul bonus dacă vrei să activezi vreun bonus și detaliile aferente pentru metoda de plată Maxbet aleasă. 

De exemplu, pentru o depunere Maxbet prin card de credit, e necesar să înregistrezi un card de credit personal sau dacă alegi un portofel electronic, cum ar fi Paysafecard, să introduci datele contului tău. Nu uita, orice metodă aleasă trebuie să fie pe numele tău, nu vei putea folosi carduri sau conturi pentru care nu ești titular.

5. Finalizează prima ta depunere Maxbet prin apăsarea butonul DEPUNERE și așteaptă să vezi suma în contul tău de jucător, apoi bucură-te de jocurile și pariurile Maxbet.

Depunere minimă Maxbet


depunere minima maxbet


În funcție de metoda aleasă, suma pentru o depunere minimă Maxbet diferă și poate începe de la 20 RON, cum este cazul plăților prin card sau OKTO.Cash, 25 RON pentru Paysafecard și ajunge la 50 RON la depunerile prin Smith&Smith și cele din sălile de jocuri fizice.

Metode pentru o depunere Maxbet


metode de plata maxbet depunere


La momentul scrierii articolului, echipa Maxbet punea la dispoziția jucătorilor săi 5 metode de plată pentru o realiza o depunere, fiecare cu un timp de procesare instant și diferite particularități pe care le vom detalia mai jos. 

Visa & Mastercard și Maestro - o depunere Maxbet printr-un card de cred începe de la 20 RON și atinge suma maximă de 475.000 RON, având un comision standard de 2%. 

Pentru a face o plată va trebui să înregistrezi cardul tău prin introducerea numărului de card, numelui titularului de cont, data expirării și codului de securitate (CVV) și să alegi suma dorită, alimentarea contului făcându-se instant.

Pentru Paysafecard, o depunere Maxbet poate avea o valoare minimă de 25 RON și una maximă de 23.000 RON, fiind perceput același comision de 2%. Dacă alegi această metodă va trebui să introduci datele contului Paysafecard precum mail-ul/utilizatorul și parolă și apoi să accepți plata.

O metodă pentru Maxbet depunere destul de nouă este OKTO.CASH prin care îți încarci contul cu suma dorită după ce achiți suma la un aparat de tip Self Pay prin alegerea rubricii Gambling din meniu și introducerea codului tranzacției. Când apeși pe OKTO.CASH din meniu și alegi suma (min. 20 RON, max. 2.500 RON), vei primi un cod format din 6 cifre pe care să-l introduci când ajungi la aparat.

Ultima variantă online este Smith&Smith, unde sumele încep de la 50 RON până la 900 RON. Pentru Maxbet depunere prin agențiile Smith, modul de plată seamnă cu o tranzacție online între două instituții și anume banca ta și contul Smith.

Desigur, pentru jucătorii care au în apropiere o sală de jocuri, o alegere inspirată poate fi plată direct în agenție prin prezentarea buletinului și depunerea în numerar a sumei dorite. Sălile au un program accesibil, de la 8.00 până la 22.00 și le poți găsi adresa aici . Suma pentru depunere minimă Maxbet este 50 RON, iar maxim 50.000 RON.


Așadar, depinde mult de bugetul pe care îl ai și ce alte metode de plată deții pentru a alege una din variantele de mai sus. Nu uita, toate percep un comision de 2% și pentru a fi acceptat trebuie să fie pe numele tău, adică titularului contului Maxbet să coincidă cu cel al metodei de plată.

După ce ai o Maxbet depunere la activ, poți accesa secțiunile Pontul zilei, cota 2 sau biletul zilei pentru un pariu cât mai inspirat!

Cum faci o retragere Maxbet


maxbet retragere


O retragere Maxbet seamănă foarte mult cu procesul depunerii, numai că vei selecta din meniul principal secțiunea denumită Tranzacții și Retrageri, unde vei putea să vezi și ce alte tranzacții ai în așteptare, precum și un istoric al acestora. 

Important este să alegi pentru Maxbet retragere aceeași metodă pe care ai utilizat-o pentru realizarea unui depozit și să te asiguri că ai îndeplinit cerințele de rulaj, în cazul în care ai revendicat un bonus.

Așadar, pentru a solicita Maxbet retragere urmează pașii de mai jos:

1. Dă click pe meniul principal și apoi pe secțiunea Tranzacții & Retrageri.

2. Alege metoda de plată și suma dorită.

3. Finalizează tranzacția.

Metode pentru retragere Maxbet

La fel ca în cazul depunerilor, echipa operatorului pune la dispoziția jucătorilor aceleași metode de plată pentru a avea tranzacții rapide și ușoare. Timpul de procesare diferă de la metodă la metodă și variază între câteva ore și 3 zile lucrătoare, în funcție de ziua în care soliciți retragere Maxbet și de particularitățile variantei alese.

Și pentru metodele de retragere Maxbet vorbim de sume minime și maxime pe care trebuie să le respecți pentru a nu risca anularea tranzacției. De exemplu, pentru retragerile prin card bancar (maxim 65.000 RON), Paysafecard (maxim 25.000 RON) sau Smith & Smith (maxim 5.000 RON) valoarea minimă este de 50 RON.

Agențiile fizice merg după același format de plată, iar pentru o tranzacție de tip retragere Maxbet, poți solicita minim 50 RON și un maxim de 5000 RON pe zi. Toate metodele menționate mai sus trebuie să fie pe numele tău pentru a fi acceptate. Orice neconcordanță între numele titularului contului de joc și cel al metodei de plată alese va duce la anularea retrageri și chiar pierderea câștigurilor.

Comision depunere Maxbet și retragere

Dacă în cazul depunerilor, Statul Român percepe un comision de 2% pe fiecare tranzacție, pentru o Maxbet retragere vorbim de procente care s-au schimbat recent prin Ordonanță nr. 16 din iulie 2022 prin care câștigurile până în 10.000 RON sunt impozitate cu 3%, cele între 10.000 și 66.750 RON cu 300 RON, plus 20%, iar pentru cele peste 66.750 RON se vor percepe 11.650 RON + 40%.

Mai multe despre noul impozit pe jocurile de noroc găsești în articolul atașat!

Verdict depunere și retragere Maxbet

Doar o trecere în revistă a tuturor metodelor de plată și a pașilor de urmat pentru a solicita o depunere Maxbet sau o retragere te va ajuta să ai o experiență de pariere ușoară și profitabilă. 

Mai mult de atât, primele tale depuneri îți activează un bonus fenomenal în valoare 3333 RON și 333 Rotiri Gratuite! Depune acum și revendică pachetul de bun venit!

FAQ despre depunere Maxbet și retragere

⭐ Ce bonus pot să revendic după prima depunere Maxbet? ⭐

Există 3 tipuri de pachete de bun venit dinc are să alegi imediat cum faci o depunere minimă Maxbet. Primul este cel cazino în valoare de 3333 RON și 333 Rotiri, al doilea este cel spor de 100% până la 500 RON, iar al treilea este identic cu cel sport însă poate fi folosit în ambele secțiuni.

⭐ Unde apelez dacă am probleme la depunere sau retragere Maxbet? ⭐

Pe de-o parte poți accesa chat-ul live unde un operator Maxbet îți va răspunde la orice neclaritate în intervalul orar 9.00 - 01.00, direct pe mail la adresa suport@maxbet.ro sau telefonic 0217954546/0219238.

⭐ Care este suma pentru o depunere minimă Maxbet? ⭐

Suma minimă este 20 RON prin card de credit.

Citește și despre:

Case de pariuri online 

Bonus Netbet bun venit

Bonus Superbet bun venit  

Depunere Superbet și retragere 

Cazinouri online de top 


Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.