Ucraina vs Macedonia de N. | EURO 2024 - Gr.C | 14 octombrie 2023

Ucraina vs Macedonia de N. | EURO 2024 - Gr.C | 14 octombrie 2023

Grupa C: Englezii lideri necontestabili, lupta pentru locul 2 înfierbântată

În timp ce echipa Angliei a reușit să își cimenteze poziția în Grupa C, având un total de 13 puncte, pasiunea și tensiunea se manifestă clar în cursa pentru al doilea loc. Echipele Italiei, Ucrainei și Macedoniei de Nord s-au dovedit a fi adevărate surprize, toate trei aflându-se într-o competiție strânsă, fiecare cu 7 puncte.

Italia, campioana în exercițiu, deține un avantaj subtil, având un meci în plus de disputat. Cu un istoric bogat în fotbal și cu o tradiție puternică în competițiile europene, "Squadra Azzurra" se așteaptă să își intensifice jocul în confruntările viitoare.

Totuși, o altă partidă cheie care merită atenția tuturor fanilor fotbalului european va fi aceasta dintre Ucraina și Macedonia de Nord de pe 14 octombrie, într-o atmosferă mai linistită doarece se joacă pe stadionului din Praga. Istoricul recent arată că Ucraina a avut până acum avantaj, înregistrând victorii impresionante. Un moment de vârf a fost când echipa a reușit o revenire uluitoare în iunie, învingând cu 3-2 după ce au fost conduși cu 2-0.

Evoluția naționalei Ucrainei în Grupa C

Desfășurarea jocurilor Ucrainei în Grupa C arată clar potențialul și tenacitatea lor pe teren. Cu toate acestea, echipa antrenată de Sergiy Rebrov a avut câteva momente în care s-a clătinat, în special în meciurile în deplasare. Înfrângerile cu 0-2 în fața Angliei și cu 1-2 împotriva Italiei demonstrează forța colosilor fotbalistici cu care s-a confruntat.

Totuși, optimiștii vor fi încântați să observe că majoritatea meciurilor recente ale Ucrainei au fost strânse, cu o diferență de goluri foarte mică. Acest fapt subliniază o echipă care luptă până la ultimul fluier. În plus, capacitatea lor de a rămâne neînvinși ca gazde de mai bine de doi ani este impresionantă, ultima înfrângere fiind împotriva puternicei echipe a Germaniei, în octombrie 2020.

Totuși, Sergiy Rebrov se confruntă cu unele provocări, în special din cauza absențelor notabile din echipă. E vorba de Lunin, de la Real Madrid, de Yarmolenko, căpitanul și piesa centrală de la Dinamo Kiev, și de Tsygankov, care a avut recent evoluții notabile la Girona. Toate aceste absențe ar putea reprezenta un factor decisiv în următoarele meciuri.

Nord-Macedonenii și provocările lor defensive

Echipa nord-macedoneană se confruntă cu o serie de provocări, în special în apărare, având în vedere că au încasat 12 goluri în această serie. Cu toate acestea, contextul este esențial: majoritatea acestor goluri au fost rezultatul unei zile dezastruoase în Anglia, unde au plecat cu un rezultat de 0-7.

Cu toate acestea, echipa din Skopje a arătat și momente de determinare și abilitate. S-au distins atunci când au reușit să țină piept Italiei, încheind meciul cu un egal, și ulterior învingând Malta cu 2-0. Dar o statistică și mai relevantă este faptul că în ultimele lor 11 deplasări, fie că vorbim de meciuri amicale sau oficiale, au obținut doar trei victorii. Două dintre acestea au fost împotriva Maltei și una împotriva Insulelor Feroe, indicând un parcurs cu fluctuații în meciurile din deplasare.

O altă provocare majoră cu care se confruntă echipa în pregătirea pentru meciul din 14 octombrie este absența a două piese-cheie din apărare. Zajkov, care joacă la Universitatea Craiova, și Ristovski, căpitanul și piesa centrală de la Dinamo Zagreb, nu vor fi pe teren. Aceste absențe ar putea avea un impact semnificativ asupra modului în care nord-macedonenii se vor apăra în confruntarea cu Ucraina.

Ucraina posibilă formație de start:
Bushchan; Konoplya, Zabarnyi, Kryvtsov, Mykolenko; Zinchenko, Stepanenko, Sudakov; Malinovskyi, Dovbyk, Mudryk

Macedonia de Nord posibilă formație de start:
Siskovski; Manev, Musliu, Serafimov; Dimoski, Alimi, Ademi, Alioski; Bardhi; Miovski, Elmas

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.