U Craiova - Petrolul - Analize

U Craiova - Petrolul

Vineri, 19 August, de la ora 21:00, in cadrul etapei cu nr.6 se vor intalni U Craiova 1948 si Petrolul Ploiesti! 

Acest duel are loc intr-un moment prielnic! Ambele formatii vin cu un moral bun. 

Craiova a obtinut etapa trecuta o victorie importanta (0-2) in deplasarea de la FC Arges, aceasta fiind prima partida in care oltenii nu au incasat gol, iar Petrolul a reusit sa castige "Primvs Derby" impotriva celor de la Rapid (1-0) practicand un fotbal exemplar din punct de vedere tactic!

Oltenii isi pun toate sperantele in Andrea Compagno, care este intr-o forma exceptionala, acest fiind actualul golgeter al campionatului, reusind sa inscrie in ultimele 4 etape, chiar si o dubla in precedenta victorie in fata Argesului!

Cu un joc mai putin placut publicului, Petrolistii sunt singurii ce nu au inregistrat in acest sezon niciun meci cu mai mult de 2,5 goluri inscrise, media golurilor din meciurile Petrolului fiind de 1,4 goluri per meci!

Tinand cont de jocul "la siguranta si inchis" pe care il practica gazarii, noi consideram ca in aceasta partida vom asista maxim la 2 goluri inscrise, asadar vom miza pe Total Goluri Sub 2.5! 

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.