START ÎN CUPA MONDIALĂ 2022

START ÎN CUPA MONDIALĂ 2022

Qatar vs Ecuador deschiderea balului la Cupa Mondială 2022

Primul meci al Cupei Mondiale din 2022 din Qatar are loc duminică, 20 noiembrie, când Ecuadorul va înfrunta gazdele Qatar în Grupa A, pe stadionul Al Bayt. În calitate de gazde, Qatarul s-a calificat automat la turneu, iar aceasta va fi prima dată când va concura pe scena mare din istoria țării. Ecuadorul va reveni la Cupa Mondială pentru prima dată din 2014 încoace.

✅ REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE ✅  

Această Cupă Mondială a fost afectată de controverse de când Qatarul a fost nominalizată pentru a găzdui turneul. Dar antrenorul Qatarului, Felix Sanchez Bas, se va concentra acum să joace bine în turneu pentru prima dată. Clasată pe locul 50, Qatarul va încerca să iasă din Grupa A, unde va juca Ecuador, Senegal și Olanda. Qatarezii au câștigat toate cele patru amicale înaintea acestui turneu, iar dacă aceștia vor reuși să învingă Ecuadorul duminică, va deveni primul debutant de la Cupa Mondială care va câștiga meciul de deschidere de când Senegalul a învins Franța în 2002.

40 Lei Freebet  

200 Rotiri Gratuite la Shining Crown   

+ Zilnic 22 Lei dacă pariezi 20 Lei pe meciurile de la CM Qatar 2022   

Fără Depunere și Fără Rulaj  

Ecuadorul a avut propria sa parte de controverse înaintea începerii Cupei Mondiale, cu acuzații că Qatarul i-a mituit pe jucătorii ecuadorieni înaintea meciului de deschidere. Ecuadorul a jucat în trei Cupe Mondiale (2002, 2006 și 2014), dar a trecut o singură dată de faza grupelor. Există unele așteptări ca de data aceasta naționala lor sa fie privită cu alți ochi în urma acuzațiilor apărute. Cu siguranță vor fi nerăbdători să treacă peste controversă și să se dovedească pe scena mare.

>>> PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI <<<   Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.