Spania U21 vs Elveția U21 | Campionatul European U21 | 1 iulie 2023

Spania U21 vs Elveția U21 | Campionatul European U21 | 1 iulie 2023

🐶 123 Rotiri Gratuite la Dog House 🐶 📣 Fără Depunere și Fără Rulaj 📣 💰 Rotirile sunt pe miza de 0.20 lei 💰

Spania U21, echipa care a câștigat de cinci ori titlul la Campionatul European U21, se pregătește pentru o confruntare importantă în sferturile de finală ale Euro 2023 U21. Acești tineri jucători vor întâlni Elveția U21 pe Stadionul Rapid Giulești din București, într-o încercare de a-și asigura un loc în semifinalele competiției.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Faza grupelor la Campionatului European UEFA U21 a adus cu sine o surpriză majoră, și anume eliminarea Germaniei, campioana en-titre, care a avut o performanță sub așteptări și a terminat pe ultimul loc în Grupa C, acumulând doar un punct. Aceasta a fost o dezamăgire pentru fanii germani și o surpriză pentru toți cei implicați în competiție. În același timp, Spania a reușit să se califice în faza eliminatorie a competiției, consolidându-și statutul de favorită. Cu o istorie bogată în fotbalul de tineret și cu cinci titluri în palmares, echipa spaniolă este mereu considerată una dintre forțele dominante în acest turneu. Cu o prezență constantă în semifinale în ultimele ediții, Spania este hotărâtă să cucerească un al șaselea titlu și să continue tradiția de succes.

💰 REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE 💰

Spain Under-21s' Javier Puado celebrates scoring on March 24, 2021

Spania U21 a avut o performanță solidă în faza grupelor, terminând pe primul loc în Grupa B, la egalitate de puncte (șapte) cu Ucraina, care a ocupat locul doi. Echipa spaniolă a avut o victorie, două remize și nu a suferit nicio înfrângere în această fază a competiției. Remiza 2-2 cu Ucraina a fost singurul meci în care Spania nu a reușit să obțină o victorie, dar au reușit să câștige celelalte două meciuri. Au învins România cu 3-0 și Croația cu 1-0, demonstrând calitatea și puterea echipei lor. În ultima întâlnire cu Elveția, Spania a câștigat cu 3-2, ceea ce le conferă încredere în acest duel. Cu aceste rezultate, Spania este considerată favorită în meciul cu Elveția. Echipa spaniolă are jucători talentați și experimentați, care au demonstrat abilități excelente pe parcursul competiției. Antrenorul și staff-ul tehnic au pregătit echipa în mod corespunzător și sunt hotărâți să obțină succes în această competiție.

Elveția U21 a avut o prestație modestă în faza grupelor, înregistrând o victorie și două înfrângeri. Au început în forță cu o victorie 1-0 împotriva Norvegiei în meciul de deschidere, dar apoi au suferit înfrângeri în fața Italiei (2-3) și Franței (0-4). Deși au reușit să se claseze pe locul al doilea în Grupa D, datorită golurilor marcate, Elveția a avut o apărare dezorganizată care a făcut dificilă menținerea rezultatelor pozitive. În confruntarea cu Spania, apărarea lor ar putea fi pusă la încercare de atacanții talentați și agili ai Spaniei, care sunt cunoscuți pentru mișcările lor rapide și precise în jurul careului. Cu toate acestea, Elveția dispune și ea de jucători creativi, cum ar fi Kastriot Imeri, care poate pune probleme apărării spaniole. Capacitatea lor de a se menține în jumătatea adversă și de a crea oportunități de atac ar putea fi un avantaj pentru ei. Cu toate acestea, în fața unei echipe puternice precum Spania U21, Elveția se confruntă cu o sarcină dificilă. Spania are un palmares impresionant și este considerată una dintre favoritele competiției. Cu jucători talentați și o echipă bine pregătită, Spania are potențialul de a controla jocul și de a crea o presiune constantă asupra defensivei elvețiene.

🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲

  • Spania a câștigat patru din ultimele cinci meciuri împotriva Elveției, iar unul s-a încheiat la egalitate.
  • Spania și Italia sunt cele mai de succes echipe ale Campionatului European UEFA U21, cu câte cinci titluri.
  • Spania a marcat șase goluri și a primit trei în ultimele cinci meciuri.
  • Elveția are doar o singură victorie împotriva Spaniei în toate cele șase confruntări de până acum.
  • Spania a câștigat de două ori și a remizat de trei ori în ultimele cinci meciuri, în timp ce Elveția a câștigat de două ori și a pierdut de trei ori.

>>> 💰 PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI 💰 <<<

Spania U21 are jucători talentați și cu experiență în echipa lor, care au avut performanțe impresionante în faza grupelor. Abel Ruiz de la Braga este liderul marcatorilor spanioli, având două goluri în cont, iar Álex Baena de la Villarreal, Sergio Gómez de la Manchester City și Juan Miranda de la Real Betis au contribuit fiecare cu câte un gol. Acești jucători reprezintă o amenințare puternică pentru adversari, având abilități tehnice și capacitatea de a crea oportunități de gol. Jocul colectiv al Spaniei, combinate cu individualitățile lor, le conferă un avantaj semnificativ în fața adversarilor. Pe de altă parte, Elveția U21 se bazează pe Kastriot Imeri și Dan Ndoye în atac. Amândoi au marcat câte două goluri în turneu și au demonstrat abilități solide la finalizare. Acești jucători pot constitui o amenințare pentru apărarea spaniolă și pot exploata eventualele greșeli sau spații lăsate de adversari. Cu toate acestea, Spania intră în acest meci ca favorită, datorită calității jocului și a individualităților puternice din echipă. Capacitatea lor de a controla jocul, de a crea oportunități de gol și de a apăra solid îi face să fie greu de oprit.

Spania U21 posibilă formație de start:
Tenas; V. Gomez, Paredes, Pacheco, Miranda; Baena, Blanco; Sanchez, Sancet, S. Gomez; Ruiz

Elveția U21 posibilă formație de start:
Saipi; Blum, Stergiou, Amenda, Omeragic; Jashari, Sohm; Males, Imeri, Ndoye; Amdouni

🐶 Las Vegas - 123 Rotiri Gratuite la Dog House 🐶

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.