România U21 vs Ucraina U21 | Campionatul European U21 | 24 iunie 2023 - Analize

România U21 vs Ucraina U21 | Campionatul European U21 | 24 iunie 2023
România U21 și Ucraina U21 se vor întâlni sâmbătă, într-un meci important, după ce au avut rezultate diferite în meciurile de deschidere la Campionatul European de tineret Euro 2023.

🐶 123 Rotiri Gratuite la Dog House 🐶 📣 Fără Depunere și Fără Rulaj 📣 💰 Rotirile sunt pe miza de 0.20 lei 💰

Ucraina a obținut o victorie impresionantă împotriva Croației, scor 2-0. Această performanță le-a oferit un impuls puternic în turneu și le-a crescut încrederea în capacitățile lor.

Pe de altă parte, România a suferit o înfrângere clară în fața Spaniei pe teren propriu, în București. Aceasta a fost o dezamăgire pentru echipa noastră națională, care nu a reușit să câștige un meci la acest nivel din martie 2022. Cu toate acestea, este important să menționăm că România s-a confruntat cu o echipă puternică în meciul  de deschidere, ceea ce a pus presiune suplimentară pe ei.

Astfel, partida de sâmbătă îi oferă României o oportunitate de a-și reveni și de a-și demonstra potențialul în competiție. Cu toate că Ucraina a avut un început mai bun, nimic nu este încă decis în acest turneu, iar România va încerca să obțină o victorie importantă pentru a-și păstra șansele de a avansa în etapele următoare.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Mykhaylo Mudryk de la Chelsea, fotografiat pe 3 februarie 2023

Naționala României U21 a avut un debut dezamăgitor în primul meci la turneul final sub 21 de ani. În meciul împotriva Spaniei, care a avut loc la București, echipa noastră nu a reușit să se impună și a suferit o înfrângere cu scorul de 3-0 în fața selecționatei conduse de antrenorul Santi Denia. Această înfrângere a fost o surpriză, având în vedere că România U21 nu a suferit nicio înfrângere în faza grupelor la edițiile anterioare ale turneului, în 2019 și 2021. Cu toate acestea, Spania s-a dovedit a fi o echipă puternică și a dominat meciul, reușind să marcheze de trei ori în fața defensivei noastre.

În timp ce România U21 a suferit o înfrângere în meciul de deschidere, Ucraina U21 a obținut un succes clar în fața Croației. Echipa Ucrainei a câștigat cu scorul de 2-0 și a acumulat punctaj maxim în urma acestui rezultat. Oleksii Kashchuk a deschis scorul în minutul 18 al meciului, iar apoi a oferit un asist la golul lui Danilo Sikan din minutul 48 al celei de-a doua reprize. Această victorie a propulsat Ucraina pe locul doi în clasament, acumulând trei puncte. Spania se află pe primul loc, la egalitate de puncte cu Ucraina, dar având un golaveraj mai bun.

  • Aceasta va fi a treia întâlnire dintre cele două formații.
  • În cea mai recentă confruntare din octombrie 2020, Ucraina a câștigat cu 1-0 într-un meci de calificare la Euro U21 din 2021.
  • Patru dintre ultimele șase meciuri ale României au văzut că cel puțin o echipă nu a marcat.
  • Cinci din ultimele șapte meciuri ale Ucrainei s-au încheiat cu GG la final
  • Ucraina a marcat de cel puțin două ori în patru din ultimele cinci jocuri.
  • S-au marcat goluri în ambele reprize în cinci din ultimele șapte jocuri ale Ucrainei.
  • Ucraina și România participă la al treilea lor Euro U21.

💰 REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE 💰

România, a avut un început dificil în înfrângerea suferită împotriva Spaniei. Echipa noastră a reușit să reziste timp de aproape o oră în fața ibericilor, dar în cele din urmă a capitulat. Pe de altă parte, Ucraina a avut un debut impresionant, obținând o victorie confortabilă care i-a adus mai aproape de calificarea în etapele eliminatorii ale turneului. Echipa antrenată de Ruslan Rosan va încerca să obțină o nouă victorie pentru a-și consolida șansele de calificare și pentru a evita presiunea de a obține un rezultat pozitiv în meciul următor împotriva Spaniei. România, pe de altă parte, va avea sprijinul fanilor de acasă, ceea ce ar putea să-i stimuleze în încercarea lor de a evita o eliminare timpurie.

🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲

România U21 posibilă formație de start:
Popa; Pantea, Dican, Racovitan, Ticu; Isfan, Albu, Pitu; Munteanu, Birligea, Popescu

Ucraia U21 posibilă formație de start:
Trubin; Sych, Taloverov, Batagov, Vivcharenko; Bondarenko, Brazhko, Kryskiv; Viunnyk, Sikan, Mudryk

>>> 💰 PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI 💰 <<<

🐶 Las Vegas - 123 Rotiri Gratuite la Dog House 🐶

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.