Panama vs El Salvador | Gold Cup | 5 iulie 2023

Panama vs El Salvador | Gold Cup | 5 iulie 2023

🎲 133 Rotiri Gratuite la Harlequin Dice 🎲 📣 Fără Depunere 📣 Cod Bonus: 133DICE

Pe stadionul BBVA Compass, Panama se va confrunta cu El Salvador în ultimul meci din grupele Gold Cup CONCACAF 2023.

Los Canaleros au avut un început solid în campania lor continentală și și-au asigurat deja un loc în fazele eliminatorii ale Gold Cup CONCACAF 2023. Ei au obținut o victorie cu scorul de 2-1 împotriva naționalei din Martinica în al doilea meci din grupe, cu Jose Fajardo și Michael Murillo de la Anderlecht și-au adăugat numele pe lista marcatorilor înainte ca adversarii să înscrie un gol de consolare în ultimele minute. Panama se află în fruntea grupei, având șase puncte din șase posibile, și acum își propune să încheie faza grupelor cu încă o performanță pozitivă.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Panama players celebrate scoring against Qatar on July 13, 2021

El Salvador a început campania pentru trofeul Gold Cup 2023 cu o înfrângere cu scorul de 2-1 în fața Martiniquei. Ulterior, au obținut doar o remiză fără goluri împotriva Costa Ricăi în ultimul lor meci din grupă, dar nu au reușit să înregistreze niciun șut pe poartă în acea partidă. Echipa națională a El Salvadorului se află pe locul trei în grupă, având un singur punct în două meciuri. Pentru a avansa în fazele eliminatorii, vor avea nevoie de o victorie și de un rezultat favorabil în celălalt meci al grupei.

Panama are o serie de două victorii consecutive după cele două înfrângeri suferite anterior. Echipa s-a prezentat bine în ultimele meciuri și are în vedere obținerea unei alte victorii în meciul de săptămâna aceasta. Pe de altă parte, El Salvador se confruntă cu o serie de 10 meciuri fără victorie, care datează din iunie anul trecut. Aceștia au obținut doar două victorii în ultimele 24 de meciuri disputate în toate competițiile. Diferența clară în clasament și calitatea jucătorilor ar trebui să favorizeze Panama și să le ofere șanse mari de a câștiga acest meci.

REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE

Panama posibil formație de start:
Mosquera; Escobar, Cummings, Andrade; Murillo, Carrasquilla, Godoy, Davis; Waterman, Barcenas; Fajardo

El Salvador posibil formație de start:
Gonzalez; Tamacas, Zavaleta, Cabalceta, Roldan; Henriquez, Martinez, Orellana, Reyes; Osorio; C. Gil

 

🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲

🎲 Conti Cazino - 133 Rotiri Gratuite la Harlequin Dice 🎲

>>> PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI <<<

 

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.