Brooklyn Nets - Boston Celtics

Brooklyn Nets - Boston Celtics

👌BROOKLYN - BOSTON👌

🏀KYRIE & DURANT VS TATUM & BROWN🏀

Luni, 04.12.2022, orele 01.00, pe Barclays Center, Brooklyn Nets îi vor înfrunta pe Boston Celtics!

Cele două echipe nu s-au întâlnit încă în acest sezon, făcând acest meci cel mai interesant de urmărit din această seară!

Brooklyn este într-o super formă, a câștigat ultimele 5 din 6 meciuri, singura înfrângere fiind în fața celor de la Indiana Pacers, pe data de 26.11.2022, scor final 128-117.  În ultimele 4 meciuri Brooklyn ia înfrânt pe Toronto Raptors, Washington Wizards, Orlando Magic și Portland Trail Blazers. Kevin Durant și-a arătat valoarea recent,având o medie de 33.6 PPM, fiind omul cu cele mai multe puncte înscrise în 4 din ultimele 5 meciuri. Cea mai bună perfomanță recentă a sa a fost în meciul contra Orlando Magic, contra cărora a înscris 45 de puncte cu un procentaj de 19 aruncări înscrise din 24 încercate. De asemenea, Kyrie Irving, despre care era speculat că nu va mai juca la același nivel în urma scandalurilor, a ieșit pe teren și în ultimul meci, o victorie contra Toronto Raptors, Kyrie a fost cel mai bun marcator de pe teren, 27 de puncte, 5 recuperări și 5 pase, iar în ultimele 5 meciuri are o medie de 23.2 PPM.

Trebuie să încep prin a spune că Boston Celtics sunt cea mai bună echipă din NBA la momentul actual, cu cel mai bun record,18 victorii și doar 5 înfrângeri. Echipa antrenată de Mazzulla Joe este într-o formă extraordinară, suferind doar două înfrângeri în ultimele 10 meciuri, una din cele două fiind chiar ultimul meci disputat acasă contra Miami Heat, scor final 116-120 după prelungiri. Cei mai buni doi jucători ai echipei din Boston sunt de departe Jayson Tatum și Jaylen Brown. Cei doi reușesc performanță după performanță, fiind meci de meci foarte aproape ca și puncte marcate. Jayson Tatum are o medie de 33 PPM,  cele mai multe puncte din ultimele 5 meciuri jucate fiind contra Miami Heat, pe data de 01.12.2022, Tatum a reușit să adune 49 de puncte din 15 aruncări reușite. Jaylen Brown este de asemenea în cea mai bună formă a carierei sale, având o medie impresionantă de 31 PPM, cele mai multe puncte marcate într-un singur meci fiind 37, în ultimul meci jucat contra Miami Heat

>>> PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI <<<  

Care duo va reuși să obțină victoria? Vor putea cei doi veterani experimentați, Durant și Irving, să îi oprească din ascensiune pe Tatum și Brown? Sau cei doi tineri vor trece peste acest meci cu încă o performanță de excepție?!

✅ REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE ✅ 

Yours truly,

FN

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.