MECIUL NBA ALL STAR - Analize

MECIUL NBA ALL STAR

NBA ALL-STAR GAME

Luni, 20 Februarie , orele 02:30, in Salt Lake City, Utah, are loc meciul All Star cu toate vedetele alese de fani!

LeBron James și Giannis Antetokounmpo sunt în centrul cadrului in aceasta seara. Cele două superstaruri și foști câștigători ai MVP-ului NBA vor fi căpitanii echipelor în NBA All-Star Game din 2023. Confruntarea este stabilită pentru Vivint Arena din Salt Lake City,avand un nou format de selecție a listei. James și Antetokounmpo vor alege echipele cu aproximativ o oră înainte de incepere. Antetokounmpo s-a accidentat joi la încheietura mâinii, lăsând în discuție disponibilitatea sa ca jucător.

️ 25 Lei Freebet ️ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot DeLuxe Fără Depunere; Rulaj X1

Echipa LeBron și Echipa Giannis vor reprezenta organizații caritabile, echipa LeBron jucând pentru Big Brothers Big Sisters of Utah și Team Giannis jucând pentru Raise the Future. Câștigătorul fiecărei reprize va fi urmărit, câștigătorul primind fonduri suplimentare pentru organizarea sa, iar apoi va fi implementat un scor final țintă pentru a determina câștigătorul general.

Scorul țintă final, denumit uneori finalul Elam, va fi cu 24 de puncte mai mare decât scorul total al echipei lider în trei sferturi. Asta duce la un al patrulea sfert necronometrat, iar prima echipă care va atinge scorul final țintă va fi victorioasă.

Nimeni în lume nu are mai multă experiență ca si căpitan All-Star decât James. De fapt, el a fost căpitan în fiecare sezon de când NBA a schimbat formatul, iar James are 5-0 în rolul de conducere. Individual, el este genial, apărând în al 19-lea joc pentru a stabili un nou record în ligă. James a acumulat 24 de puncte, opt recuperări și șase pase decisive în jocul din 2022 și este liderul All-Star din toate timpurile la puncte și goluri de teren. El are cel puțin 20 de puncte în 13 jocuri All-Star și cel puțin 25 de puncte în opt jocuri, James având și un talent pentru selecția listei All-Star. El s-a asociat cu Stephen Curry, Nikola Jokic și Luka Doncic în fiecare dintre ultimele două sezoane, iar duo-ul Jokic și Doncic a apărut și cu James în 2020. Cu James stabilind recent recordul de scor al NBA, ar putea fi pregătit pentru un efort proeminent și a marcat cel puțin 35 de puncte în 12 ocazii în sezonul regulat 2022-23.

✅ REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE ✅

Deși există o mulțime de incertitudini cu selecția listei în noul format All-Star, Echipa Giannis este binecuvântată cu prezența lui Antetokounmpo însuși. De două ori MVP NBA este un candidat pentru a câștiga premiul din nou în acest sezon, iar Antetokounmpo are o medie de 32,5 puncte, 12,3 recuperări și 5,5 pase decisive pe meci, în timp ce trage 54,0% din teren și se apără la nivel de elită. Dacă sezonul s-ar fi încheiat astăzi, Antetokounmpo ar deveni doar al cincilea jucător din istoria NBA care va avea o medie de cel puțin 30 de puncte, 12 recuperări și cinci pase decisive pe meci, iar în ultimele zile a fost și mai bun. Antetokounmpo a încheiat prima jumătate a sezonului cu o medie de 38,6 puncte, 13,4 recuperări și 6,2 pase decisive pe meci în ultimele nouă competiții. De acolo, Antetokounmpo este liderul all-time în media de punctaj (29,0 puncte pe meci) în istoria NBA All-Star și trage peste 71% din teren în jocurile All-Star.

Va fi un meci spectaculos cu multe dunk-uri spectaculoase si pase nemaivazute!

🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲

Yours truly,

FN

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.