Marseille vs Monaco

Marseille vs Monaco

✅ REVENDICĂ ACUM 150 ROTIRI GRATUITE ✅   

Etapa a 20-a din Ligue 1 ne aduce un meci de gală. În 28 ianuarie, de la ora 22:00, se confruntă ocupantele locurilor 3 și 4. Marseille are 42 de puncte și o victorie i-ar susține speranțele de a se implica în lupta pentru titlu, în condițiile în care PSG, lidera la zi, are 47 de puncte. Pe Velodrome vin monegascii care vor să stea în continuare aproape de podium, având acum 37 de puncte. 

150 Rotiri Gratuite la Honey Rush  

🍯 Cod Bonus : K_150HONEY 🍯 

 Acest duel de tradiție nici nu putea veni într-un moment mai bun pentru elevii lui Igor Tudor. Les Olympiens sunt la opt victorii oficiale consecutive, ultimul triumf fiind consemnat în Cupă, 1:0, acasă cu Rennes. Ultimul eșec intern datează din 22 octombrie, 0:1, în Ligue 1, contra celor de la Lens.  

 A fost spectacol în ultimele cinci jocuri competitive ale trupei conduse de Philippe Clement. Patru din aceste cinci dispute au avut GG&4+ la final! Nu este de mirare că media de goluri din jocurile lui Monaco, din actualul sezon, este de 3,6 goluri/partidă. ”Alb-roșiii” au motive de optimism, aceștia adunând 20 de puncte și o singură înfrângere în cele nouă deplasări stagionale din Ligue 1. Monegascii vin după un entuziasmant 7:1, pe teren propriu contra celor de la Ajaccio!

>>> VREAU BONUSURI FĂRĂ DEPUNERE <<<    

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.