Liverpool - Southampton

Liverpool - Southampton

Cine va lua cele trei puncte pe Anfield înainte de pauza internațională?

Sâmbătă, orele 17.00, pe stadionul Anfield din Liverpool, se dispută unul din meciurile ale ultimei etape din Premier League! Cormoranii îi primesc pe Sfinții din Southampton.

Odată piatra de temelie a consecvenței, Liverpool și-a ținut fanii cu sufletul la gură în acțiunea din Premier League (PL), cu pierderi recente față de echipele de pe ultimele locuri, Nottingham Forest și Leeds, diluate cu victoriile asupra lui Manchester City, West Ham și cu o victorie cu 2-1 peste Tottenham ultima dată. Inconsecvența lor înseamnă că sunt în urmă cu șapte puncte de primele patru locuri, dar antrenorul lui Liverpool, Jürgen Klopp, a descris victoria lor de la Spurs ca fiind „masivă” și acum speră să intre în pauza Cupei Mondiale cu o victorie. 

✅ REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE ✅  

De obicei, Anfield ar fi locul perfect pentru Roșii să facă exact asta, dar după ce Leeds le-a încheiat seria de 29 de meciuri neînvinsă de acasă în PL, nu știm la ce ne putem aștepta! Saints merg pe Anfield cu puțină încredere deoarece au pierdut patru din ultimele cinci meciuri în deplasare în PL, nereușind să înscrie în fiecare înfrângere. Cu toate acestea, dacă nu reușesc să obțină un rezultat pozitiv, vor ajunge pe unul din ultimele trei locuri din clasament de Crăciun, ultima oară fiind în această poziție în sezonul 2004/2005, același sezon când au și retrogradat!

>>> 💰 PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI 💰 <<<  

Tot sâmbătă se mai joacă încă șapte meciuri în Premier League:

1.Man City vs Brentford 

2.Bournemouth vs Everton

3.Nottingham vs Crystal Palace

4.Tottenham vs Leeds

5.West Ham vs Leicester

6.Newcastle vs Chelsea

7.Wolves vs Arsenal

💯 SE ANUNȚĂ O SÂMBĂTĂ EXPLOZIVĂ ÎN PREMIER LEAGUE!!!💯


Yours truly,

FN

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.